Tuesday, November 29, 2011

Kg Pasir Jelatang...Kelantan.

Assalamualaikum....
Musim cuti sekolah sudah bermula 19 nov baru ni kan, dan aku mulakan cuti tersebut dengan menghadiri kelas tutorial ke 4.huhu. Yang lagi bestnya hanya satu kelas jer yang ada pensyarah yang lain tu borak2 gitu.Nak jumpa penyelia proposal pun tak dapat, hurm.Pensyarah sibuk kut sekarang nih, entahlah. Janji tugasan dah hantar so sudah lega sangat di situ.

Dan hari ni barulah aku dan family berkesempatan nak balik kelantan. Masih lagi ada tahlil buat arwah ayoh pada 3 nov. So ponteng kelas toturial 5 la jawabnya( Dalam hati, sukanya!!!!!!!!! haha).

Pasal apa tajuk tu Pasir Jelatang sebab itu nama kampung yang akan kami tuju.Dan pasal apa gambar itu ada di situ pasal aku pun tak pasti. Blur la gamaknya letak gambar sendiri haha maklumlah musim cuti dan exam nih, otak jadi tah apa2 tepu,beku,haru dan yang sewaktu dengannya.

So warga Bentong JOMMMMMMMM balik kampung~!!!!!!!!!Luangkanlah masa bersama ibu bapa yang tersayang~Pesanan ini dibawa oleh mektiedotblogspotdotcom Gituuuuuuuuuuuu....Aci dok????

P/s~Dengan itu blog adalah bercuti buat sementara waktu, Cuti la konon macam la hari2 update blog, pigi daaaaaa mektie.huhu.

1 comment:

Asmida said...

wah...balik kelate. jangan main banjir ye k tie.