Monday, March 9, 2009

Inilah dia hasilnya...Langsir english style


Salam...finally, dapat juga aku pasang langsir baru nih... Suka tau. walaupun puas duk berperang dengan ammar dulu tapi hasilnya sangat memuaskan.Alhamdulillah, emm...ok tak???Sebenarnya aku ni pun bukan saja2 nak tunjuk tapi ada kawan yang nak tengok so aku publish lah n3 langsir nih.Saje jer nak berkongsi dengan kawan2 semua kan...kan.


Ini antara perhiasan english style yang mampu aku beli....hihi. Ciput aje sesuaaaaii dengan modal aku yang ciput juga nih...

Terlanjur dah buat langsir tu...aku mintak sal buatkan terus table runner dan bantal kecil untuk match dengan langsir. So itu sajelah yang aku nak cerita pada semua. Daaaaaa...

30 comments:

naz ilyn said...

salam...
ishhh... cantik nyer langsir atie iyn pun dah terfikir nak buat langsir english style untuk hari raya tahun ni... langsir yang kat rumah dah tiga tahun tak bertukar.

tapi masih berfikir nak buat peten yang macam maner... ni atie dah tujuk langsir atie bolehlah iyn tiru iyer...bolehkan.

nak tanya... atie ambil tempahan langsir ker...
kain yang berbunga tu dari kain jenis apa ekkk... senang nanti nak cari.

p/s: kalau atie duduk dekat boleh tempah dengan atie... dapat harga istimewa... hihihi

atie said...

ilyn~tiru jelah...

kalau nak tempah bolehlah dengan adik ipar saya,de'sal collection.iyn tengok sidebar kat blog ni yer...

emm tapi iyn duk mana ye...

kain tu x tahu nama... beli kat nilai 3 je...bukan jenama mahal2 tu pun.

JIVEBUMZ said...

cantiknye langsir tu kak.. series kalo ade umah sendiri nanti mau jugak saya tiru style langsir akak tu!!! muahaha

nenekrock said...

cantikk kak tie
english home decor ^ ^
suka sgt decor cmtu
sejukmata memandangkan kak tie
nanti kalau ada lg decor stuff cmni
akk jgn lupa show dkt kami tau
love sgt =D

De' Sal said...

k.tie,nape pasang yg kosong kat tengah plak....tapi lawa juga kan..
tengok sapa tukang jahitnya plak...

Hai....lena betul tidur semalam agaknya,he he.

*Azie* said...

amboi..berseri umah kak tie

yazeema said...

cantiknya kak,memmg puas hati tu..

maswani said...

salam..perhh,comey sugoh napok tuh..jeles ambo tgk nya..hehe..

SUZIE APAI said...

lawo la kak...kreatip sguh kak sal..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wahhhhhhhh!!! cantiknye...

atie said...

ila~ em, tiru aje...ila bina rumah dan tangga dulu ok...hihi

atie said...

sal~tulah, saje tolong promote ni...ktie lebih suka letak corak kosong kat tengah.

mestilah lena...keh keh

atie said...

elly~TQ, ktie pun suka...sejuk mata memandang ye..em ktie bukan pandai sgt bab deco nih..hentam je..haha

atie said...

azie~berseri ke azie, mekasih2

atie said...

emma~alhamdulillah...puas hati pastinya.

atie said...

wani~salam, em wani pun boleh buat. jangan jeles deh...

atie said...

suzie~Tq, kreatif kan...

atie said...

nrina~TQ..rina.

alia said...

mmg cantik langsir tu...english style....

CuTeMiUt78 said...

wah..kak, sungguh cantik ler.. memang betul2 menarik.. sseessuuaii ngan english style

atie said...

alia~TQ, a ah la..english style

rina~Cantik kan,mekasih2

atty's said...

CANTEKNYA..

~~ciklinn~~ said...

wallah...siyuss cantikk umah akak...suka bangett linn henglish style nie..

atie said...

atty~TQ kty, bukan byk koleksi, beli pun yang murah2 ajes...

linn~Sama ek, boleh kongsi idea pasni kan linn

Mama-Danish & Sarah said...

Cantiknya langsir akak... rasa cam nak pinjam jer pasang kat umah kite.....hehehe

atie said...

mama danish~TQ, pinjam ekkk...haha

kirana said...

kak tieee
sweeeeeeeeeeeeeeeeeet n cantik!

atie said...

na~TQ na, sweet ye...hihi

Anonymous said...

cantik , pandai awak menjahit dan deco nya....

SITI MASITAH MUSTAPHA said...

Cntik sgt akak..nk tiru blh x?ape nma kdai lgsir akak bli kt nilai3 tu?bpe rggt semeter ni kak?