Tuesday, February 26, 2013

Anak cina???!!...Tak patut sungguh!

Assalam.....
La ni ( tetiba slang kedah yg xde kaitan langsung ok) kalau pergi kemana-mana dengan qisya memang biasalah orang akan tengok2 gitu. Maklumlah comel ( lah sangat ).... Puji anak sendiri biasalah tu....Memang selalu terjadi haha....
Yang tak sedapnya tu selalunya orang akan kata macam anak cinalah termasuklah chinese pandang cam pelik ajaib jer....
Tolonglaaaaaaahhhhh sakit bersalin pun masih terasa.... Ini anak saya ok!!! Pleaselaaaaaaa.....
Saje..... tapi ok jer. Dah memang betul pun. Dulu masa kat wad lagi nurse cam terkejut bila aku datang ambil baby.... Eh! Anak akak? Saya ingat anak cina. Hurm..... Standard la tuh.....huhu.

4 comments:

Irfa said...

mmg comel pun
putih melepak patut dikata mcm anak cina.hehe

adik pompuan saya selalu dipandang pelik bila berjalan dgn mak ayah saya..kulit jauh beza,dia melepak putih tp mak ayah gelap.selalu kami usik dia kata dia anak cina kutip tepi jalan.hihi
skrg dah kerja,dah anak dara pun

atie said...

Hehe.... Camtu yer irfa. Tulah kan , bukan setakat kulit mata pun sepet jugak. Dah besar mesti comei adik irfa tu

atty's said...

memang mcm anak cina pun..putih melepak.

atie said...

Ternyatalah kebenarannya kan ty... Qisya is very chinese look..hehe