Saturday, July 24, 2010

GA dari Ayu Cottage.....Mari2....sertai sekarang!!!!

Salam semua..............
Aku cam lapanglah sikit hari nak update blog bagai kan, hehe.Padahal suka jer nak join GA dari ayu cottage nih. Al-maklumlah, cubalah korang tengok hadiah tu kan......... Bertuahnya lah badan kalau dapat kan, yang sah-sah la free ko........

Menurut Ayu, GA ni adalah sempena nak menyambut Birthday ayu dan Anniversary pada bulan ogos nanti. Alhamdulillah kan dah 15 tahun melayari alam rumahtangga bersama suami tercinta. Moga hubungan ini kekal abadi lah hendaknya yer Ayu....

Ok2...... Katanya nak sertai GA kan, haruslah ikut syarat2 penyertaan tuh yer.......

Link blog ayu cottage ok.................................done.Sila klik DI SINI.

Tag kawan-kawan agar sama-sama sertai GA nih.....Ofcoz lah.
TAG ini goes to..............................
Aziezam

Desal

Cik scarlet

Suzie Apai

Angelic Jemah

Meen

Sajirah( ummu Umair)

Atty

Ciklinn

Jivebum (ila)

The TAG also done.....

Tempek kat blog jer kan....... sonang jer kihkih. Tengok kat tepi tu yer ayu....

Komen kat n3.............done

Dan jawab soalan nih, hurm......rasa macam nak kena interview la pulak hahaha.....

Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)

Jika aku ditakdirkan atau dipilih oleh en hubby ayu ni, aku akan masukkan segala macam mak nenek keperluan sikecil Ammar ni cam botol susu, pampers, baju dia, biskut dan gula-gula yang ofcoz boleh aku gunakan pada saat kecemasan terutama untuk menutup mulut si Ammar ni daripada mengamuk, so memang aku sedang mencari-cari bag camni, dan yang penting sekali tersangatlah cantik bag nih ayu.Very the ENGLISH style ok............I like very much dah tentulah aku nak bawa pergi shopping atau time bersiar-siar dengan anak-anak kan............Fuh !!!!Terlebih panjanglah pulak jawapannya yer........huhu.

So soalan juga telah terjawab......

And the last one is tido..........

Isk.....isk.....kena buat gek ke ni ayu, sebab sekarang ni dah kul 6.37 petang lor.....

Arwah mak kata tak elok tido lepas asar...... huhu. Memang lurus bendul over k.....hehe.

Kalau korang nak tahu..........hadiah yang cukup lumayan ini adalah seperti di bawah.

Hadiah terdiri daripada:-

~ Quilt bag (sweet roses)
~ 2 pieces my handmade deco plate
~A big Lavender cup n saucer ( including flower on top..so sweet..)
~ 6 triangle doilies ( U can choose the colour)
bunga2 dipersekitaran tu not included yer..he..he..


P/s~ Wah!!!!Celebrate kat switzerland katanya hiks.....Moga jadi kenyataan yer, mana tahu rezeki itu ada di mana-mana. Mungkin tak hari ni, esok, lusa ke, minggu depan, bulan depan, tahun depan ke atau bila-bila jer kan, tak salah bercita-cita tu........Kalau dah rezeki tak kemana.....Moga-moga murahlah rezeki Ayu sekeluarga k........

3 comments:

meen said...

waaahhh macam diseru2 plak saya tiba2 hari ni nak bukak blog..nak jalan2 kat blog akak..ada kena tag rupanya hehe thanks akak..ingat jgk kat saya yg dah jarang update ni..hurmm pasal tag ni pun tagk keadaan cuaca la bila nak buat hehe

p/s: assignments semua dah submit kak?

atie said...

tULAH PASAL, SEBAB AKAK TAHU MEEN PUN MINAT GEK BENDA ALAH NI SEMUA KAN, HEHE.

RE: DAH HANTAR MEEN HUHU....

SUZIE APAI said...

jln2 sini..tgk kena tg plakkkk..hikssss