Saturday, April 9, 2011

Photoshop cs4...

Assalamualaikum...
Kali ni banyak tengok gambar jelah. Almaklumlah baru jer berguru dengan sifu Are Peq mengedit gambar dengan Photoshop. Gambar pertama macam tak berapa jelas jer huhu...
Gambar dua bolehlah kan.......hikhik.Nanti lama2 lagi ok kut.
Yang ini ok kut....
Style sama dengan gambar kedua.... cam tak berapa kemas.

Gambar yang akhir ni lain sikit sebab aku buat effect spin.....
Alhamdulillah bolehlah sikit2 mengedit gambar, pro tu idaklah. Suka-suka jer, lagipun tidaklah aku guna DSLR pun.......huhu.Kebanyakkannya adalah camera handphone cam ayam aku tu jer.

3 comments:

♥Azie♥ said...

camera mana pun sama akak,janji pndai edit gambar cantik..jeles2 akak pndi guna c4,,azie nak upload tapi cik abg cakap takut laptop lembab..huhuhuhu akak pki apa upload

atie said...

Tulah, akak upload dah lama dah, tapi baru pandai guna sebab kawan ajar tapi yang tu jelah reti pun huhu. Yang lain lum explore lg pun...

Toke Ubat said...

Salam..maaf tumpang nyampukk...nampak menarik jugak...!!!