Tuesday, January 31, 2012

Filem la sangat kan.....

Assalamualaikum......
Tiba-tiba la pulak rasa nak berbicara kat blog nih setelah seminggu lebih tak update. Cerita???? Takdelah berfokus pada sesuatu pun, memang takdelah apa-apa langsung cuma update jer....................Aci dok???
Masa ni lah pun aku ada masa nak update sebab masa nih lima orang hero di hatiku mengisi masa dengan aktiviti petangnya dengan pelbagai game samada di gelanggang futsal ataupun di dewan. Manakala umminya pulak duk bergelanggang di laman internet.
Sungguh sunyi....................Sungguh sepi........................Dan aku pun>>>>>>>> Wah dah macam bikin filem la pulak. ngeeeeeeeeee............
Sorilah kalau ada yang terlayan blog aku dengan cerita yang tah apa-apa nih.
Daaaaaaa Diiiiiiiiiiii Duuuuuuuuuuuuu......

3 comments:

atty's said...

salam tie..kty selalu je masuk..cuma kdg tak sempat nak tinggal komen

atie said...

wassalam ty, samalah kita hikhik.hanya sempat mengintai jer...

jiran sblah said...

Update la tiap2hari..