Saturday, March 24, 2012

Mengidam home deco begini dan begitu

Assalamualaikum.....
Lamanya tak update blog, aku sedang dilanda mabukkkkkssssssssss..... Nak buat macamana, asal ngadap blog jer nak muntah, asal nak muntah jer ngadap blog.

Tapi agak2nta kalau dapat landing kat atas kosi tu macam hilanglah pulak mabuks tu, Automatik...........huhu.
Tambah2 pulak rona hijo yang macam nih, lagilah weiiiiiii............
Pepun aku berjaya update blog kan, walaupun ceritanya tah apa-apa jer. Takpelah aku cuma nak cuci mata.

Rasa macam mengidam nak ruang camni dan camtu.........ha!!!Caner???

*Gambar credit kepada google.

6 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel2...
sejuk aje mata mandang kan.. =)

atie said...

Yer....betul tu leily......;)

man said...

lawa

Sidratul Muntaha said...

aik?
pinky2 nih..
nka dpt pmpuan ke kak?!

atie said...

man....kan.

atie said...

ayu........Kalau boleh nak memang nak gegurl ayu, huhu