Saturday, January 2, 2010

English style decor.........

Salam semua.......
Selamat berhujung minggu bersama keluarga yang tersayang........
Hari jumaat baru nih aku berkesempatan nak berkunjung ke rumah anak saudara di Kajang.Dia buat majlis hari jadi dan doa selamat masuk rumah baru......

Yang paling best dapat menyinggah kat KK Home lagik......sukaaaaaaaaaaaaaa, Ada promosi sekarang nih, beli rumah hiasan kecil berharga RM49 dapat kad keahlian kk home, masa tuh ada promosi murah dan beli satu percuma satu.....So apalagi.....JOM!!!!!

Aku beli sarung kerusi dengan promosi beli 1 percuma 1, oklah sangat kan.....jimat tu.Yang penting cantik....betul tak????

Bunga yang kecil nih pulak saje jer aku beli untuk letak kat almari solek dalam bilik....
Ok2....aku zoom sikit gambar sarung kerusi nih......Ok tak aku pakaikan skirt kerusi nih......hehe.
Akhirnya bunga yang dah lama teringin sangat nak beli pun dapat aku rembat gak.....Kalau tak beli jawabnya tido malam termimpi2 ler.....SUSAH!!!!!!Kalau dah minat nih ....Aku beli sekali dengan bekas dia sekali, balik tuh tak sabar2 kaedahnya terus gubah bagai....haha.Malam tu jugak, walaupun badan dah letih, semangat tul...
Inilah birthday girl tuh.......Comel kan, ini adalah cucunda sedara aku.Namanya Auni......menyambut hari jadi yang pertama tu baru boleh kaki berjalan semalam.....hehe.Aku biasalah berangan dapat anak perempuan yang comel cam nih.....huhu.
Auni dan hadiah.......
Ini pulak adalah Pak cik kecik Ammar....haha, kecik2 lagik dah ada anak saudara.....

10 comments:

♥Azie♥ said...

AMBOI CANTIKNYER....GERAM AZIE TGK..HEPY BESDAY AUNI,,

De' Sal said...

Amboi2......sakan menyoping nampak........nape tak datang sini,sal pun ada buat makan2 jugak,ingat k tie busy.

grow2g3th3r said...

amboi kak tie.... semangat betul erk... tak per, bagus tu kak... dan yg pasti, memang cantikkkkkkk sgt umah akak dan english stylenyer... suka tengok.....

atie said...

azie....Takdelah, azie...biasa jer kut...hehe, yang penting suka hati kan....TQ.

atie said...

Sal....Sakan ker????hehe...ala beli setakat yang mampu, tulah dah janji nak datang dengan kakak tu yang pergi juga, padahal dalam hati dah ada plan nak p kk home pun haha

atie said...

Dla....Biasa jelah dla, akak ni bukannya pandai sangat pun...beli yang minat dan mampu jer...

Mama-Danish & Sarah said...

selamat tahun baru kak...

ammar tak usik ke barang2 akak..

kalau anak2 ain, mau pecah sume tue...huhuhu....

neezareef said...

koleksi sempena taun baru ke tu kak...leh jd hobby

atie said...

Selamat tahun baru ain,,,
tak usik ke hape ada juga yang ter....ter tu ain tapi dah minat,,,,hurm.

atie said...

Neeza....hahha, mungkin kut....