Monday, January 18, 2010

Bestnyer kalau dapat free!!!!!!!!!!!!!!

Salam semua.....
Tah apa2 tajuk aku kali nih kan.......Tulah, hari ahad baru nih barangan vantage yang aku beli secara kutu dah sampai.Sukalah sangat!!!!!Tapi......................tak tahu nak letak mana.Sebab aku mana ada lemari uwaaaaaaaaa......
Alangkah indahnya dunia ku dapat almari hiasan macam nih kan.FUH!!!!!!Cantik giler weh, Giler pun cantik ke???????!!!heehe....Tapi serius, MEMANG CANTIK!Aku menyimpan harapan untuk memilikinya suatu hari nanti............

Cuci mata jelah.....ok juga tuh, set pinggan mangkuk tuh masih dalam kotak duk atas meja sebelum di letakkan bawah katil............hua....hua.....hua.Takde budget ler.....berangan jelah MEKTIE!!!!!!!! Kalau dapat dalam mimpi pun dah ok ler sangat2.....huhu.

P/s~Gambar credit kepada Zieta collection dari wanita melayu.com.

10 comments:

eya said...

cntk..tp seb bek sy x minat english style..huhu

alia said...

menabung la dari sekarang ...he..he...

♥Azie♥ said...

cantiknyer...huwaaaaa akak sikit2 lama2 terbukti..suatu hari nnt mesti impian akak nie tercapai..amin.

♥Azie♥ said...

cantiknyer...huwaaaaa akak sikit2 lama2 terbukti..suatu hari nnt mesti impian akak nie tercapai..amin.

Ain said...

berangan dulu takpe kak....

dah cukup tabungan nanti boleh beli...

MrsNor said...

almari kedua dlm gambar tu(yg tinggi) akak dah tanya kos penghantaran ke KB RM300..terus kansel nak beli huhuu....memang cantik banget

FRB said...

kak tie, mn ada bnda free dlm dunia ni. even nk g toilet pun nk duit

Mama Qaseh said...

Memg cntikkkk Kak Atie..
Mga impian akak ingin memilikinya
akn tcapai jua st hr nnti kan..

SUZIE APAI said...

aduahiii....dh tahap meroyan tu..dah wajib beli kak tie oiii...


hehehhee

UnGu VioLet said...

kat sini, gitula.. mmg masing2 giler ngn brg2 nie..

akak sihat? lame tak dgr khabar dr akak..