Sunday, January 10, 2010

Contest My little Helper

Salam semua......
Aku update ok hari nih.....hehe.Oklah tu kan, update lak pasal contest nih...Ok aku rasa idea fida nih sebab yelah boleh juga kita tengok si cilik sibuk atau buat-buat sibuk membantu ibu kan......Sukaaaaaaaaa.Lagi aku suka bila ada pulak gambar Ammar yang sesuai....Memang kebabom sangatlah!!!!!!KONONLAH kan....
So Fida, inilah gambar yang akak pertaruhkan untuk contest ini yer....harap memenuhi syarat fida k.....Nama baby nih ialah Wan Muhammad Ammar yang berumur 3 tahun, hobi ammar suka car....car.... car, juga suka berjaga malam sambil menonton TV, dan yang tensen giler pada masa tu ialah ummi yang terpaksa berjaga juga hingga kul 3 pagi.....Esok ummi kerja dengan mengantuk yang amat.....huhu.Opssss.... statement yang terlebih sudah......heh heh.
Dan ini pulak adalah gambar selepas......
Kwang....kwang....kwang.Kan dah kata sibuk je lebih.Dah jadi rupa itu pulak dah anak ummi nih....huhu.Apapun Ummi harap Ammar dah besar nanti jadi anak lelaki yang boleh diharap dan bahagiakan ummi dah babah k....

Akak dah follow dan link u fida.......TQ.


7 comments:

JIVEBUMZ said...

rajinnya anak kak tie heheh comel la dia wat aksi camtu!

gud luck tau kak!

♥Azie♥ said...

good luck ammar ..amboi ammar rajin betul yer tolong umi sapu sampah..bagus betul anak teruna nie...akak azie baru nak tulis macam akak...buat blog bukan untuk menunjuk2 tapi akak dah tulis..nnt tiru ayat sikit tau...hehehe

atie said...

Ila..tulah biasalah ammar ni ila,hehe.Lama tak nampak ila datang sini, kaktie pun dah lama tak menjengok ila.....sibuk fb,heh heh

atie said...

Azie.....tak kisahlah dik tiru jelah, dah memang kita macam tu kan, sama jer berblog untuk keluarga dan kenang-kenangan kan, semua kena publish hehe.

** Perfect Love ** said...

ok kak... tq for join my contest ;-)
good luck ya...

ell.eza said...

akak dah takyah cari maid la camni..dah ada little helper kat umah hehe

Mama Qaseh said...

Alahaiiii dak nie..
Gerammm jer auntie tgk..
Rajinnnnya laa dia tlg Ummi myapu kt dapur yea..
T blh tlg auntie jgak yea Ammar