Wednesday, March 10, 2010

Toyota wish....is my dream wish

Salam semua......
Memjawab komen pada n3 di bawah yer......Ini ler Toyota Wish idaman hubby, aku publish juga bagi kawan2 yang bertanya dan nak tengok tu yer........


Ok, tu jelah.........Daaaaaaaaaa...

12 comments:

nasazfrog... said...

fuhh.. kak bestnya dapat kete baru,, wah boleh g shopping naik mpv,, lebih selesa tu kak...cayokkk

atie said...

Yelah.....selesalah bila dah ramai2 nih.......hehe.TQ

momguess said...

wahhhhh
wish gitu
tahniah kak
toyota mmg best kan kak

De' Sal said...

k tie, lepas ni boleh la tampal decal kat mpv tu,kasi munger2 skit,sal nak ke kl ni,taknak kirim decal ker......ha ha ha.............jangan maree......

Maswani said...

wah2..bestnya..tahniah kak.. mesti best blk kelate tuh..

ija said...

wahhhh..tak sabarnya nak tgk keta baru bukak sekolah nanti

atty's said...

congrats T..alhamdulillah ..

♥Azie♥ said...

salam akak,
putih itu mmg cun la..ok la akak dapat sebijik..rezeki anak2

Ain said...

tahniah kak....

bestnya dapat naik keta baru....

hubby ain pun minat gak ngan wish nie...entah bila la nak dapat...huhuhu...

Gieyana said...

TAhniah yer..siap no keta special tue..:D

watie said...

salam

waa best keta baru

flat dia WTQ = watie que (okey dak??) hihihi

A.I said...

wuhuuu...
hebat sey! selesa kowang anak branak kan?