Sunday, April 25, 2010

Gubahan bunga english style N3...


Salam semua.......
Bila mood menggubah bunga datang tiba-tiba.Tiba-tiba katanya........hahahaWalaupun pasu lama, bunga pun lama cuma tukar letak kat pasu lain lak. Sebab apa????? Sajer cari kerja dan terapi mata katanya hikhik... Maklumlah aku nih kan cepat jemu.... bila dah jemu tu mulalah..... Gubah2.... edit2 ....hahaha. Tapi kan aku suka gambar no 2 tuh, nampak klasik lah, cam best la pulak.....
Gambar yang sama gak, aku edit style lain pulak. Kalau ada yang nak tahu atau dah tahu takpe ler aku bagitahu jelah..... aku edit guna photoscape jer...
Gubahan yang kedua, biasa jer kan..... Pun pakai letak ajer, bunga tuh kalau tak silap aku beli kat lovely lace kat JJ Wangsa maju kut..... Dah lupalah....
Gubahan yang ketiga , yang ni aku tak tukar pun bunganya, dah pernah publish dulu.... tapi sajer nak publish lagik. Aci tak??????? Oh ya yang nih vase dan bunganya aku beli kat KK Home Ampang ..... Eh, eh Tak tanya pun???? Pedulikkkkk....kihkih.
Gubahan ke 4 nih baru jer aku gubah, bunga rose tu anak murid aku yang bagi masa hari guru dulu..... Sukalah sangat kan, macam tahu2 jer anak murid aku nih yang cikgu dia nih suka bunga rose... cuma kalau dapat yang warna pink lagi best kut. Vase tu pulak aku beli dengan SIL aku sal...... Barulah berkesempatan nak gubah bunga tuh.....huhu.

Oklah kawan-kawan, itu sajalah yer....kita jumpa di lain masa yer....

9 comments:

♥Azie♥ said...

berseri-seri la lagi umah kak tie yer..cantik tau bunga tue i like..

meen ell.eza said...

akak, saya paling suka gubahan yg kedua n ketiga tu..sweet sgt

atty's said...

pandai nya ko gubah bunga tie

DrSam said...

sentuhan yang kreatif tu. yang lama pun boleh nampak seri lagi.

atie said...

Azie....emmm kadang2 berseri ,kadang2 tak berseri, boleh gitu, TQ azie

atie said...

meen.....mestilah elly suka 2 & 3 kan, pink tuuuuu....hihi

atie said...

Drsam....takde lah kreatif sangat dr, isi masa lapang jer...

atie said...

atty......Bolehlah sikit atty, tapi sebenarnya aku bukan pandai sangat......hahahaha

Aleeya said...

canteknye gubahan die...teruja nengoknye