Sunday, May 1, 2011

iPad 2

Assalamualaikum.....
Suka lah pulak baca n3 kawan-kawan yang ada iPad 2 ni yer, comel, nipis dan senang dibawa gitu.Aku pun tergoogle la jugak pasal ipad nih. Cam best jer, bukan cam best lagi dah.MEMANG BEST pun.huhu. Agak-agaknya nak blog pun senang kan. ahakssssssss.........

Sapa yang berwang dan berminat bolehlah tambah gadget untuk diri anda yer..............Aku dalam mimpi jer kut................ngeeeeeeeeeeeeeeee

Selamat hari Pekerja semuaaaaaaaaaaaaaa......

*Agak-agaknya kalau mintak iPad 2 untuk hadiah HARI BURUH ok tak???????Hahahahaaaa tetibajerpulak.............

4 comments:

DrSam said...

boleh masuk wishlish ni atie. minta kak cik abang bila harijadi nanti :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eehhe..ok gak tu..if mek tie beli..sure pas ni ari2 berhapdet blog ehehhe

atie said...

Drsam.....Cam ok jer idea tu dr hehe

atie said...

Rose....tulah pasal, update pun malas nih sebab takde ipad, boleh gitu????wakakakkaaaaa