Saturday, September 10, 2011

Gaya inggeris yang tiada kaitan...

Assalamualaikum semua......
Lamanya tak update blog, dilanda malas bercerita , malas nak upload gambar, malas semua lah. Mood ke laut memanjang.......Boleh gitu???????huhu. Gambar sekadar hiasan tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang mati.
Tambahan pulak dak Ammar nih demam yang berlarutan, kejab demam kejab ok gitu, cuak jugaklah kan hingga ketar-ketar badan dia dan bibir sejuk kul 6 pagi tu juga bergegas ummi dan babah bawak dia pergi hospital kat wad kecemasan sekali suhu badan dia 38 ko....tinggi.Dr kata demam tonsil kut.
Alhamdulillah.....sekarang dah ok.

2 comments:

FRB said...

lawa la kak tie roses tu.. skng ni frb makin menjadi2 minat kt brg2 english

atie said...

Frb lagi sifu dari k.tie, pasnih hias rumah banglo baru lak yer