Tuesday, September 20, 2011

Header baru....

Assalamualaikum....
Bila rasa cam bosan tu mulalah tukar itu dan ini, nak bagi aura rajin update blog , BEGITU..... tapi betul ke????!!!!Hurm......Sekarang nih macam nak minat warna putih dan hijau jer. OK tak header baru saya nih?

*Header credit kepada google yer, tak ingat dah blog mana, rasa free background kut... Background tu aku ambil kat blog http://thecutestblogontheblock.com. Cubalah.....

2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comel header baru tu..
saya salu donlod freebies kat suzee-q-stuff.blogspot.com.. =)

atie said...

owh ye ke, tq leily for sharing, nanti nak g situ lak