Saturday, November 21, 2009

Hari pertama belajar

Salam semua....
Udah macam budak tahun 1 nak mula sekolah jer.....
Berdebar2 nak pergi kelas esok, maklumlah aura belajar tu dah diganti dengan mengajar baru nih......so esok kena bangun pagi sebab nak gerak kul 6.00 pagi dari Bentong.

Cuti sekolah yang sibuk dengan kelas dan kerja kelas dan penyelaras yang masih belum settle ok.

P/S~Aku agak jarang dah update blog kan, bukan apa cuma aku takde cerita yang menarik untuk dikongsikan bersama.Tapi blog korang tetap aku terjah walau tak sempat nak tinggal jejak.Padahal duk sibuk layan FB....hahahhaha

11 comments:

CuTeMiUt78 said...

selamat menjalani tugas ya kak tie.. ha'ah.. akak memang very the bz with fb..ahakkss

grow2g3th3r said...

kak tie: selamat masuk kelas.... chaiyok..chaiyok... semangat...semangat....

momguess said...

selamat belajar yer

atie said...

rina~betul3......hikhikhik!

atie said...

Dla~TQ dla....

atie said...

Momguess~TQ...

jue said...

selamat blajo yer kaktie...tp dan lagi kaktie dok update blog ni...

atie said...

jue....mestilah dan, cuma sekarang nih jarang2 update lah...

neezareef said...

slmt belajar..hehe

dayah aziz said...

gud luck k kakk....=p

ABDUL HALIM B MD NOH said...

cikgu ni PELAJAR KE PANGAJAR?

saja nak tanya..