Friday, March 25, 2011

Bila hati berbicara...

Assalamualaikum.....
Apa khabar semua??Bagaimana dengan hari ini??Harap semuanya ok yer.

Aku nih rasanya baru jer lagi naik sem 5 pastuh sibuk2 buat asignment, tiba2 lak nak final exam.

Macam biasalah mula sem baru azam nak study awal jer, tapi tak berupaya ler.Tetap gak study last minute.Bila dah camtu rasa cam semua nak sumbat dalam kepala otak tuh.

Tapi bila tengok kawan-kawan grade rasa cam banggalah pulak. Ada tu yang sibuk2 study nak interviewlah, macam-macam gelagat sampai nak duduk pun tak tenteram haha. Tapi dah lepas tuh macam seribu kepuasan terpancar dari muka masing-masing.

Yang aku ni tumpang sekaki gelak jer dengar cerita deme tuh, jab2 ada kawan 2 habis belajar, jab2 pulak konvo pastuh gelabah nak interview la pulak, dan sah2 lah pulak lepas tuh syok giler bila semua dah selesai kan. Yang lagi best bila lulus dan sah naik DGA 41. Best tuh, walaupun umur dah tuwoooooo. Yang penting tetap grade............

Yang ko tu mektie tumpang dengar cerita dan mulut tak habis2 ucapkan tahniah buat kawan2. Walaupun dalam hati....................Bila aku nak habis belajar niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wei!!!!!!!!!!!!

4 comments:

atty's said...

takpe tie..umur dah tua ke
janji semangat mesti ada.

rozmacho said...

chaiyok kak tie..kaktie buleh!

atie said...

atty....yelah ty, Alhamdulillah syukur pada Allah walaupun pening huhu

atie said...

rozmacho....TQ yer