Thursday, September 17, 2009

Gantung kad raya kawan2

Salam semua....
Masih lagi mood raya.... nak sambut raya katanya. Sedih pulak kan nak tinggalkan bulan ramadhan nih.

Aku rasa ramai kawan-kawan yang dah pun beransur pulang ke kampung masing-masing. Aku pun balik kampung jugak....mungkin malam ni kut... Pada yang balik kampung tu berhati-hatilah di jalan raya. Maklumlah musim raya ni jalan memang jam teruk.

Aku nak gantung kad raya yang aku dapat dan sempat aku ambil.Terima kasihlah ye... Pada yang aku tak ambil tu bukan sebab aku tak sudi tapi masa tak mengizinkan.

Akhirnya.... aku dan keluarga menyusun sepuluh jari memohon maaf kepada semua teman rapat yang mengenali diri aku dan keluarga serta teman maya yang membaca blog ini.Harap kita dapat berjumpa lagi k.... Selamat hari raya semua.....





P/s..... Terima kasih buat rina kerana bagi kad raya untuk akak, emmm balas dengan e-kad aci tak???? ( sambil kenyit2 mata) bolehlah eeekkkk.... udah tak sempat katanya.

5 comments:

Nurhayati said...

selamat hari raya kak atie.

selagi raya tak habis slagi tu wish hihihi

maceh yer gantung kad raya yati =)

grow2g3th3r said...

kak tie.. selamat hari raya ye.. .mohon maaf zahir dan batin...

Mama Qaseh said...

Selamat Hari Raya tuk Kak Atie n famili..
Mohon maaf kalau ada tkasar bahasa slama kita berblog hopping yea..
Ain doakan mga akak ceria d hari raya nnti dan selamat d pjalanan pulang ke kampung nnti..
Take care Kak..

DrSam said...

selamat hari raya Aidil Fitiri untuk atie sekeluarga. Maaf zahir dan batin.

JIVEBUMZ said...

masih belom terlewat rasanya nak ucapkan selamat hari raya pada kak tie sekuarga..

suke tgk akak gantung kad raya saya tu..hikhik