Wednesday, September 30, 2009

Cukup sampai di sini...

Salam semua...
Apa khabar semua rakan blogger mektie nih?? Terima kasih buat teman2 yang sudi mendoakan aku yang duk peksa final year baru nih. Best jugak duk hostel...boleh aku focus study, lepas jer exam berkurung kat bilik, study giler... ada ke esok nak exam malam ni baca buku.... Baca buku, pastu borak, gelak2... tidur malam dalam 2,3 jam sajes.Tengok kak ita tu, tersangatlah rajin study. Adeehh...sampai pening kepala tak cukup tido.

Hari pertama peksa dah berasap kepala, susahnya soalan!!!!! Berpeluh2 aku jawab peksa. Study last minit sangat. Beraya katanya hiks!!!Hari nih dah merdeka lor....Alhamdulillah.

Best gek duk sebilik dengan kak ita, kak pah dan kak zieta nih. Gila2 dewasa la katakan.haha. Baca buku pun boleh bergelak sakan. Otak dah usang kelupaan amat aje... Susah lah peksa nih. Ada yang copy paste nya otak. Yang pasti aku.. adalah kategori copy delete nya otak huhu. Memanjang kelupaan... Asal lulus ajelah.Markah tinggi tu jangan harap lah kalau setakat jawab macam aku nih....

Habis je peksa, terus siap2 balik rumah, tak sabar rasanya nak jumpa anak2.Satu troli tu beg pakaian. Mengalahkan orang pergi oversea......kihkih.Itulah kak pah yang sedang menunjukkan kerajinannya mengangkat barang, Aku????? snap pic la....apalagi kerjanya. Nak buat n3 blog katanya. Hai kakpah mana janji mu upah ais krimnya plus upah cabut uban lagik dah kira lum. hheh heh... Nak release tensi,Aku dengan sukarela mengambil upah cabut uban lor, Sehelai seposen kak pah kan....kan. Jangan buat kelupaan k...



Sudah merdeka, balik tu singgah sate kajang samuri kat Taman Melati, sedap juga... Mulanya ada orang tu nak belanja la kan, pastu buat2 kelupaan lak yer kak....sapalah tuuuuu?????

Yang pasti hati senang sekarang nih...dan esok ada jamuan raya kat kelas. Sukaaaaaaa......

12 comments:

♥Azie♥ said...

rasa legakan....apapun salam aidilfitri dari azie

neezareef said...

tu msti time nk blk tu packing asal pack je x sabo dh nk jejak umah kan

JIVEBUMZ said...

kak gud luck la exam aritu.. amboi siap amek upah cabut uban g tu..hikhikhik

CuTeMiUt78 said...

wah.. alhamdulilah dah settle peksa ya kak... hik..hik..hik.. selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin ya kak

azlina said...

salam atie..semuga keputusan yg cemerlang menanti di hadapan...

izan said...

atie,

epi hari raya .... seronoknya dapat jamu selera satay samuri... :D

atie said...

Azie...Ye dik, lega sangat, salam aidilfitri jugak buat azie k...

atie said...

Neeza....Mesti!!! habis je peksa.Ca alip but jelah....

atie said...

Ila...Tq ila, emm upah cabut uban lagik tu....hihi. Sempat aje.

atie said...

Rina...Alhamdulillah Rina, dah beres exam, salam aidilfitri jugak buat rina dan keluarga.

atie said...

Azlina...Salam kaklina, harap macam tulah kak, asal lulus je kak...

atie said...

izan...OH iya, happy aidilfitri buat izan jugak k,sedap tu satay nya.hihi