Saturday, September 5, 2009

Balik kampung

Salam semua....

Gigih siapkan kerja , binding semua.....OK, DONE!!!!!!
So, abang......jom kita balik kampung...yeyyyyyyyy....

Ore Kelate.....tunggu deh....ore demo nok kelik nih....hahaha.

Pada yang balik kampung juga.... selamat jalan yer. Yang duk rumah pun ok what, bersantai bersama keluarga kan.

P/s...... untuk meen, akak nak cari kuih jala mas dengan kuih tahi itik nih.... kihkih. Aku pun tak pernah makan, duk asyik baca kat blog adik meen ni aje... cam menarik tertarik je.... heh heh.

13 comments:

Nurhayati said...

bestnye balik kg...
enjoy da trip =)

Mama-Danish & Sarah said...

salam kak, lamanya tak jengah blog akak ni kan....abih tuannya selalu takde....huhuhu....

selamat balik kampung kak, wahwahwah....mesti bukak pose lauk best-best nanti ya...

FRB said...

cptnye akak blik kg. niway salam aidilfitri

Mama Qaseh said...

Syiokkknya lek kampung Kak Atie..
Hati2 d pjalanan dn msa d kg nnti yea Kak..
Miss u

neezareef said...

gembira je gaya org nk blk kg

cendawanintim said...

hati2 dijalan raya...

selamat balik kg!

atie said...

Nurhayati...best dan enjoy!!!! hihi.

atie said...

mama danish...Tulah, lama tak datang yer... akak memang sibuk sikit, tak sempat jugak nak jengok ain kan, mestilah seronok balik kg...

atie said...

frb...akak balik bukan untuk raya lagi frb, saje jengok orang tua kat kg je...salam aidilfitri

atie said...

Ain Qaseh...TQ ain, harap2 macam tulah ...

atie said...

neeza...bukan gaya jek lagi, memamg happy pun.

atie said...

cuni..TQ lah, memang hati2, dah selamat balik pun...

ell.eza said...

kekeke..akak terpengaruh gak ngan makanan2 yg saya tunjuk tu ek..hehe, so dapat tak cari masa balik kg tu?