Sunday, September 13, 2009

Sepertiga malam di bulan Ramadhan...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Renungankanlah bersama ye...

Ramadhan hanya datang sekali dalam setahun....

Jom kita sama rebut peluang ini...

P/s..... aku tengah sedih nih, hand phone pink kesayangan aku hilangggggggg!!!!!!! huhuhu...tulah asyik sangat shopping baju raya anak2.Call guna hp suami dah tak boleh dihubungi lak tuh. Sohehlah dah kena rembat.Takde rezeki aku ni.....Adeeehh, sedih sangat.

7 comments:

De' Sal said...

Nape boleh hilang kak tie,takpelah....dah takde rezeki nak wat camane kan....beli lain ajerlah kak tie.....

bila balik kampung......

DrSam said...

Ramadhan semakin cepat meninggalkan kita. Sama-sama kita lebih memeriahkan lagi hari berbaki.

Tak pe atie, kumpul duit raya banyak-banyak lepas tu boleh ganti dengan yang baru.

DrSam said...

Salam hari Lebaran untuk atie keluarga. Maaf dipinta jika terkasar bahasa terpesong bicara.

ell.eza said...

akaaaaa..cepat pi ganti phone pink cam saya punya tu..murah je hehehe..sila check entry saya, ada letak pic phone tu

atie said...

desal~entahlah sal....kaktie pun tak tahu mcmn boleh hilang,agaknya kaktie duduk sambil cuba pakaikan seluar ammar...masa tu jatuh kut.

atie said...

Drsam~Salam ramadhan dan salam lebaran buat dr sam sekeluarga yer, emm...memang nak kumpul duit raya nih....ada ke????

atie said...

ell.eza~akak dah pergi ke rumah baru meen, nampak eksklusif gitu. Tulah hand phone pink sudah bertukar merah la pulak,tak suka2....huhu