Monday, December 7, 2009

My Anniversary is...........TODAY!!!!!!!!


Salam semua......
Apa khabar ye....aku cam biasa jelah.
Happy Anniversary to me and my hubby......hihi.( 7 dis 1997-7 dis 2009) Berapa tahun dah tuuuuuuuu???? kira sendiri ok....Aku letak gambar lama...gigih cari jugak nak publish katanya hahhaha....Takdelah gambar sanding,silat bagai tu kan sebab aku kahwin serba sederhana.......

Ini adalah gambar sarung cincin oleh my Mil masa bertunang.....Yang di atas tu pulak saat aku diijabkabulkan dengan sekali lafaz je sahlah aku bergelar isteri kepada my hubby......Rasa syahdulah pulak bila ingatkan saat itu.....
Masa ni pulak adalah masa nak pakaikan aku rantai tangan, suami bagi aku rantai tangan kut...
Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.....Insya Allah.

P/s~Tak lupa ucapan happy anniversary untuk kakak aku kak Zubaidah yang juga tarikh perkahwinannya adalah sama dengan tarikh pernikahan aku. Moga kak zu bahagia kekal hingga ke akhir hayat........

20 comments:

ija said...

happy anniversary kak tie n cikgu wan..

DrSam said...

Selamat ulangtahun perkahwinan mektie. semoga bahagia berpanjangan.

grow2g3th3r said...

Selamat Ulangtahun ye Kak tie.. semoga hubungan berterusan kekal dan bahagia...

atie said...

Ijah,drsam,dla~TQ....Amin, moga doa kalian dimakbulkan Allah

♥Azie♥ said...

wah kak atie comelnyer...akak azie doakan moga akak bahagia hingga ke akhir hayat...

Mama-Danish & Sarah said...

happy anniversary kak.....

happy always k...

kirana said...

happy aniversary kak!
gembira selalu yer....

[-suziey-] said...

happy anniversary kak atie..waaaaaa 12 thn dh..eh btl ke kira ni..hehe..semoga kekal bahagia ke akhir hayat :)

naz ilyn said...

salam...tahniah happy anniversary...dah 12th kerr??? alhamdulillah... lebih akak 3th jerr tp anak-anak atie kecik-kecil lagi.

momguess said...

apy anivesary
moga bkekalan selama nye
amin. amin. amin

atie said...

azie, mana ada come...biasa je

atie said...

Na,Ain,suziey,k.naz,momguess,
TQ so much, Amin......Moga doakan semua dimakbulkan Allah....Insya Allah.

Sidratul Muntaha said...

alaa kak..
sederhana asalkan sempurna
ayu pun lebih kurang akak
takde sanding2..
gmbo kwin pun takde kak atie oii!!
duit antaran tinggi2,brg antaran punyalah mewah smpai berhutang,buat majlis pun berhutang,mas kwin pun melambugn tiggi,sume tu tak penting tau kak.
yg penting keikhlasan kita dalam nak membina masjid ni supaya dpt keredhaan Allah.
alorr..buat meriah2 pu tapi tak kekal lama or manjang jer ade problem buek apo?!!
janji bahagia!!
apapun..Happy anniversary kak!!

UnGu VioLet said...

akak, selamat Ulangtahun Perkahwinan.. mar doakan akak akan terus bahagia dan kekal hingga ke akhit hayat.. dan sentiasa dalam redha Allah selalu.. Ameen..

atie said...

Ayu.....betul3.Alhamdulillah ayu...akak pun harap bahagialah bersama keluarga hingga ke akhir hayat.

Mar.....TQ dik....Amin.

neezareef said...

happy anniversary k.atie...pjg dah usia pekahwinan akak..semoga tambah2 kekal bahagia aminnnn

Zura said...

happy anniversary tuk akk tie...semoga jodoh berpanjangan ke akhir hayat...aminnnnn... :)

SUZIE APAI said...

selamat ulangtahun....

kali ni dpt present aper plak...?

klu dulu rantai tangan. Kali ni rantai kaki kot nooo..hakasss

leeza83 said...

happy anniversary k.tie & ckg wan...Saya doakan moga hubungan ini berkekalan hingga ke syurga....

Asmida said...

Tahniah!. Semoga berbahagia ke akhir hayat.