Monday, August 31, 2009

Alhamdulillah....syukur




Salam semua...
Selamat hari Merdeka ye ... Semoga negara kita tetap aman makmur di bawah Rahmat Yang Maha Esa. Syukur sangat kan...............Amin.

P/s~ Sukaaaaaaa...... cuti katanya. Tapi duk kat rumah aje...Hurm. Apa yang penting....... Assignment udah siap, kena touch up sikit2 je lagik... Alhamdulillah.

16 comments:

DaliaLiyana said...

salam ziarah..
salam merdeka...
salam kemerdekaan...
3 in 1...hehehe...

Abang Long said...

Salam Merdeka dan Salam Ramadan. Salam 1 Umat.

atie said...

dalia...salam ziarah, salam merdeka hihi ucapan pun ada 3 in 1??? ekeke.

atie said...

Abg long... salam ramadhan dan salam merdeka tuk abang long jugak...

*meen* said...

salam merdeka kak..masak special tak hari ni?

c-idah said...

salam merdeka cikgu!!!!

Nurhayati said...

alhamdulillah, kita masih hidup aman dan bahagia.

Selamat hari merdeka!!

CatlinaFly said...

salam merdeka..salam 1Malaysia...

re: tq kak..wish sy besday..cayang kak tie!

psssttt: kak tie tak nak join kontest kat blogshop sy ke?
http://kedaigambarkami.blogspot.com

atie said...

meen...salam merdeka dik,emmm, hari ni cuma goreng sayur bayam dgn carrot dan goreng ayam berempah jerk.....

atie said...

c-idah...salam merdeka juga...

atie said...

yati...Alhamdulillah sangat kan...kan. Salam merdeka 2 u 2...hihi

atie said...

cat...salam 1 malaysia dik... U're welcome.Contest ekk???? Akak nih tunggu seru kot, hadiah dia memang debom dik...

FRB said...

salam merdeka jugak ye!

Tabib Haji Norjae said...

Salam persaudaraan. Singgah sebentar. Apakhabar Tuan rumah ?

CuTeMiUt78 said...

salam merdeka kak.. !!!

Mama Qaseh said...

Selamat Hari MErdeka Kak Atie..