Friday, October 2, 2009

N3 terakhir...





Salam semua...
N3 terakhir katanya hiks...N3 terakhir pasal kursus ler. Yelah, hari terakhir kdp 14 minggu oum di IPGM, teknik. Sesi jamuan dan bergambar, syok jugaklah maklumlah masing2 dah periksa. Itulah rakan sekelas aku di oum 3.Oh ya, kalau nak lihat gambar dengan jelas sila klik pada gambar ye.... maklumlah gambar ramai2 kan, agak2 korang yang mana satu aku ye... Yang muka natural tulah aku, tak adalah aku ni rajin berlipstik mekap bagai....kihkihkih.Natural katanya......

Layan gambar jelah ye....gambar candid aku pun tak sedar bilalah si sunny snap pic tu. Macam2 camera. Klik2 kat sana sini, sampai tak tahu nak pandang camera mana. hahaha. Gila glamour konon!!!

Sesi makan2 pulak ye... jamuan ala-ala raya. Gambar pensyarah yang sempat hadir, En burn, pn Sarah, Pn Adilah dan Pn Mindy.
Yang kelakarnya masa nilah, pelajar lelaki punya turn nak bergambar, kami usik kaw2 punya sebab balas dendam punya pasal. Ha!!! tahu malu.... wakakaka. 2,3 kali snap baru jadi....

Apapun 14 minggu tu dah pun berakhir, macam-macam suka duka, tawa dan tangis dah pun berlalu. Harap2 lepas nih kita kan berjumpa lagi....masa smp mungkin. Itupun kalau aku lulus....Harap2 semua pun lulus k......

16 comments:

♥Azie♥ said...

kaa atie...azie datang nie ,,,kuih raya ada lagi ker

atie said...

Silakan dik, kuih raya ada lagi nih, masuk2 ye...bilalah kita nak jumpa nih azie...hihi.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik. lega kan kak..dah selesai semuanya

Abang Long said...

Semoga mencapai kejayaan. AMIN.


Salam Syawal

TERIMA KASIH kerana memberikan komen dalam blog Abang Long

atie said...

Rina.....lega sangat rina, udah selesai...harap2 ok ler..

atie said...

Abang long....Amin, harapnya cam tulah, salam syawal juga buat abang long.

Mama Qaseh said...

Selamat Hari Raya Kak Atie..
Alhamdulillah dh selesai yea Kak..mesti lega kan Kak..mga akak sukses d msa akn datang..Amin

MuMMy 2 Haqq said...

ingatlan n3 terakhir ape la tadi..

kirana said...

igtkan dah bersara dari blogging heheheh

atie said...

Selamat hari raya juga buat ain,Lega sangat dik ooooii....Harap2 camtulah,Amin

atie said...

mummy 2 haq~Hihi...terakir n3 kursus ajes.

atie said...

Kirana~Saje buat gimik camtulah....hihi.Belum lagi berhenti kut

ell.eza said...

aduh kak..suspen saya tgk tajuk entry tu huhuhu terus meluru ke sini...ingat dah stop blogging hihi

selamat hari raya kak..alhamdulillah dah ahbis 14weeks ek..cepat je masa berlalu

[-suziey-] said...

hoho..msti lega kan...ingt kan ape la n3 terakhir tu..hehe

atie said...

meen...kihkih...saje bikin gempak ala2 jer kan,setakat nih belum lagik terfikir nak stop blogging dik....

Selamat hari raya....a ah dah habis 14 minggu, gi sekolah macam blur lah pulak....hihi

atie said...

Suziey....memang betul suziey, legaaaaa...tulah n3 terakhir katanya....hikhik.