Sunday, July 26, 2009

Kuatkan semangat....

Salam semua,
Sorilah....aku dah jarang-jarang up date blog....
Kesibukan sedang melanda...
Sebenarnya macam2 yang berlaku, tapi rasanya tak perlu aku detail semua tu.... Yang pahit, yang down tu aku nak lupakan.Kita lupakan kata2 seseorang tentang unit kita . Teruskan segalanya dengan hati yang tabah k.Titik.
Yang pasti.....bukan mudah !!!!!!
Aku dah mula buat asignment sikit2, maklumat dah banyak nih...
Ada 7 semuanya adalah individually ....
Ok, aku harap hari-hari yang dilalui oleh semua kawan2 adalah baik2 aje....Semoga Allah permudahkan jalan kita......Amin.

6 comments:

kak lela said...

sebenarnya tie, itulah yang manisnya memori, liku2 yang kita tempoh masa belajar tue lah yang paling berharga untuk kita kenang nanti, macam akak ni dah rasa pelik pulak..selalu sibuk dgn asigm, exam, projek paper, sekarang ni rasa macam boring pulak, tak ada apa nak buat, masa sibuk2 dulu selalu merungut, bosanlah, bila lah nak habis, kenapalah aku ni pergi belajar lagiii....tak pa pejam celik, pejam celik habislah nanti sekejap jer

[-suziey-] said...

btol kena kuat smgt...paham sgt kebizian itu.

Mama-Danish & Sarah said...

semoga akak juga kuat dan bersemangat menempuh hari2 mendatang.....

atie said...

kaklela~TQ kak, memang camtu yer....moga segalanya jadi ok sampai penghujungnya.Lambat lagi kak, 2012

atie said...

Suziey~Tengah nak kuatkan semangat ni dik....sama2lah kita membizi

atie said...

Ain~ Aminnnn.....moganya begitulah