Wednesday, July 1, 2009

Aku balik....yey...yey.

Salam semua....
2 hari pertama aku ok lagi....taklimat je.
Hari ketiga dah mula kelas.....owh macam tu rupanya.
Untuk permulaan kelas oral,sangatlah berabuk speaking pensyarah itu.
Udah mula ting tong otak yang dah lama lapang...
Petang hari ke3 dah sampai bentong.
Entah kenapa....bila lihat je Bentong...
Ohh!!!!!Rasa cam indahnya bandar Bentong ini....
Berbanding KL....sengal ok.
Walaupun selama ini cam boringgggggg....huhu
Kelakar sungguh anak bujang aku....
nampak aku macam terkejut je...
Pastu siap kata malu kat ummi...
Adeehh...baru 3 hari..

P/s-Hubby kata Ammar setiap malam sebelum tidur duk ketuk pintu depan sambil sebut... ummi......ummi. Tercari2 Ummi. Sedihnya aku....Betul ke keputusan aku ni????!!Dan lepas subuh esok....malasnya nak pergi kelas balik.....

21 comments:

De' Sal said...

Kak Tie, selamat pulang yer....walaupun sekejap,hi hi....balik cari durian ko....

sian dak Ammar tu,dok nampak2 abe kiman cbuk melayan askar2nya tuh,ha ha....walau camno pun selamat belajar untuk k tie yerk....dan abe kiman jagalah anak2 dengan sabar.

kak lela said...

memang dok KL boring giler tie, kesian kat amar, tapi terpaksalah kuatkan semangat, pikirkan untuk masa depan anak2 juga

[-suziey-] said...

huhu..sedihnye..ammar carik ummi..xpe kak tie..nnti lama2 dia bese..sabar ok..truskan perjuangan:)

Mama-Danish & Sarah said...

kesiannya kat ammar...kuatkan semangat ya kak tie.

neezareef said...

ujan emas kt negri org kan..hehe...sabo je kak..lama kelamaan amar tu biasa la dgn keadaan

watie said...

kuatkan semangat kak tie :)

cikgu panji said...

kuatkan semangat.InsyaAllah dipermudahkan segala urusan olehNya.

DrSam said...

rindu 3 hari kena cover (bayar hutang) 3 minggu tu :)

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian ammar ya... mencari ummi ya.. apapun good luck ya kak tie

Mama Qaseh said...

Hmmm cian ngn Ammar ya ker..dia msih lum mngerti pepe pn..apa2 pn harap akak tabah yea

atie said...

sal-A ah balik ler kalau ada peluang hihi...Tulah sib baik dapat makan durian tembaga lak tuh....sedapnya

atie said...

kaklela-Tie tak dapat gi mana pun lagi kak, ada juga akak2 ajak g kl, tapi dalam hati tu nak balik jer....huhu

atie said...

suziey-ammar memang cari2 kaktie ...rasa luluh je hati nih....tapi takpe teruskan juga ...

atie said...

Ain mama danish-Memang kena kuat semangat kan, baru seminggu nih...

atie said...

neeza-Memang betul tu neeza...harap2nya macam tulah dipermudahkan segalanya.

atie said...

watie-TQ dik....Insya Allah

atie said...

cp-Doakan macam tu jelah...dipermudahkan segalanya.

atie said...

Drsam- Rindu tu biasalah dr, siapa tak sayang anak...

atie said...

Rina-TQ rina, harap macam tulah dik...

atie said...

Ain Qaseh-Akak selalu berdoa moga akak sentiasa tabah dik.....Amin.TQ

mummYaeesh said...

demi utk memajukan diri..kena lah berkorban sket kaktie..sygkan anak tinggal2 kan..eh betul ke??ahaks