Friday, July 17, 2009

TQ ayu aka Sidratul Muntaha

Salam semua....
Saje nak bercerita tentang n3 peram nih, maklumlah aku dilanda kesibukan sekarang ni sejak bergelar 'pelajar lama'.Balik minggu lepas....hari apa ekk...rabu kut. Aku dapat surat laaa, mula tu cam pelik gek sebab aku dah lama betul tak terima surat.

Buka terus ler wei....rupanya dari ayu member blogger yang baru balik dari pulau Tioman. Dia ada buat give away....dah memang rezeki aku yer....hihi.Sampai kat kelas terus aku letak kat bekas pencil pink aku tuh.....cantikkan....

TQ ayu....nanti gi berjalan2 lagi jangan lupa kaktie ekkkk....ngeh...ngeh.

P/s-Good Luck to my hubby yang akan menduduki peperiksaan Etika Profesional petang nih di Temerloh, moga dapat buat yang terbaik k....

4 comments:

atty's said...

kty pun ade dpt gak..semoga ayu terus murah rejeki amin ..

atie said...

atty-Dapat juga ekkk, sama la kita

mummYaeesh said...

weols pun dpt souvenir dr ayu smlm.. weols dpt fm..woohoo!

good luck gak utk hubby k.ty!

Nurhayati said...

comelnye sipar kecik tu..kalau dapat sepasang lagi best, leh pakai.. erkkk muat ke hihi