Tuesday, July 14, 2009

5 perkara...

Salam semua...

Ingatlah ....Hargailah....
Muda sebelum tua,
Kaya sebelum miskin,
Sihat sebelum sakit,
Lapang sebelum sibuk,
Hidup sebelum mati..."

P/s-Dengar cerita kat sekolah aku dah agak tenang dan nyaman situasinya. Maklumlah dah ada air cond.....hihi. Agaknya hati2 yang dulunya sentiasa panas dah sejuk beku kut. ekeke. Kalau ada yang sampaikan statement aku nih.....mampus!!!!!!Betul ke ijah,oja,nazari or en 123 ????! Bestlah korang yer....Mesti hari2 semangat nak pergi sekolah kan....kan.

14 comments:

neezareef said...

k.atie,
nape tu

Mucuk Shomot said...

istigfar byk2.. =)

kirana said...

dasat sekolah skrg ada ekon

atty's said...

sabar ye tie..kt opis je ke ade aircon..dlm bilik drjh pun ade ?

atie said...

neeza-Tulah neeza...kita kena hargai masa yang kita ada sebelum terlambat namanya....

atie said...

Mucuk-Astaghfirullahala'zim.....

atie said...

kirana-Bukan sekolah yang ada ekon na woi....bilik guru yang baru2 ni je ada air cond, setelah berpuluh tahun cam duk dalam sangkar.....hihi.

atie said...

Atty-Iyolah ty, kat office dan bilik guru je ada ekon yang oooiiii....

CuTeMiUt78 said...

ooppss... ada apa hal ni kak tie. :D

UnGu VioLet said...

wow.. cantiknye rumah baru akak nie.. sejuk je ht bile dtg sni..

~~ciklinn~~ said...

hehehheheeh mesti sejuk cikgu2 kat sek akak kan........

yerlah kak,..kesian cikgu2 kan..bilik pun takde econ kadang kesian dgn laki linn bila dia citer betapa dorang amik ringan dgn cikgu.. huhuhuhuhu

atie said...

rina-Takde apalah rina saje nak ingatkan diri sendiri...

atie said...

Mar-Yeke cantik, Terima kasih, datanglah selalu yer....hihi

atie said...

Ciklinn-A ah sejuklah....hihi.Biasalah tu linn, lumrah hidup.Nasib baik linn faham keadaan suami linn tu kan....