Sunday, October 11, 2009

Nak kena betul budak nih.....

Salam aunty......
Selamat bekerja ye....
Peace from Ammar di pagi isnin yang mulia ini.........

Moga hari ini dan esok tetap ceria ok....
Sekian pesanan dari penaja yang seksi ituuuuuuuu.....
.....kul 12.20 am masih belum tido......kihkihkih.

Ammmarrr!!!!!!!!!! tidor cepat, esok ummi nak kerja lahhhhhhh!@#$%%^&*()
Owh.......OOOOO ummi dah panggil tu......larikkkkkk.

10 comments:

♥Azie♥ said...

ammar knp bgn awal nie?xkesian kat umi ker?

[-suziey-] said...

hahaa..sabo je la..lmbtnya tido..hehe

izan said...

alar.... kiutnya ammar.... tak pe selalu buat pun auntie suka.... nanti bagi upah... len kali yang power punya ye.... mcm power ranggers.. hihihi....

lama dah x de sikecik nih....

ami said...

sabar..sabar..

atie said...

Azie~Tulah, dia bukan bangun awal Azie tapi tido yang terlalu lewat...huhu

atie said...

Suziey~Sabo jelah dik oooiii....Ummi dah mengantuk giler...

atie said...

izan~Memang power ranger nih... ummi dan babah pun kena power ajer...hihi

atie said...

Ami~Sabo banyak kan dengan anak kecik nih ami....huhu

Mama-Danish & Sarah said...

lewatnya ammar tido kak, tak ngantuk ke dia?

kalau kitaorg, kul 10 semua dah terbungkang....hahaha...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. hik.. lebih kurang mirul je tidonya