Wednesday, October 21, 2009

Hobi baru...

Salam semua...
Buat apa tu?? Sedang bekerjakah.....hihihi. Sedang berkebunkah????
Kwang....kwang....kwang.
Akulah wei......tengah asyik dengan hobi baru. Sekarang nih aku sibuk sikit, almaklumlah nak jaga kebun, mana nak masak kat cafe lagik.....muhahahahha...

Sibuklah tu konon.... sibuk berkebun dan memasak kat fb.....boleh gitu???!! Mana2 kawan-kawan yang dah lama ada hobi macam aku nih....jom kita berjiran nak.hahaha.

Oklah tu... nak beli tanah buat kebun sekarang. Mahal wooooo....kecuali yang memang mak pak ada kebun tu memang sib baik sangat ler kan, Sekali sekala pergi kebun memang syok....

Bagi aku hobi nih hanya mengisi masa lapang jer....kan...kan...kan.

18 comments:

ija said...

semakin sibuklah mektie sekarang ni

FRB said...

FRB tak boleh try2 wat kebun tu. nt silap2 dapur xberasap

DrSam said...

saya tak berani lagi nak buka ladang dan berkebun di fb. Takut ketagih :) Lagipun berkebun kat tepi rumah boleh keluar peluh sket.

Abang Long said...

Berkebun baik untuk lelaki

CuTeMiUt78 said...

heh..heh...heh..kak atie memang rajin lorr.... kita tak blh nak join.. bahaya.. kat sini mata2 byk sgt.. susah

grow2g3th3r said...

Kak Tie,..
dla pun berkebun jugak.. jom kita jadi jiran erk... syok gak berkebun nie... dapat gak mereleasekan tensen.. tapi, bab ketagih tu.. memang tak dinafikan.. asyik teringat kat kebun jer...

kak tie.. add dla: norfadzilah shaary

Mama-Danish & Sarah said...

kak tie, meh berjiran meh...

add me: norainikhani@yahoo.com.my

makcik kayoooooooo.....hihihi...

leeza83 said...

hehee...sy nak join gak...tp lum berkesempatan lar...

naz ilyn said...

salam... teringat pokok bunga kat laman rumah, lama betul tak korek-korek tanah ni hari-hari dok siram jer.

atie said...

ijah...sibuk ler sangat hahaha...@ buat sibuk je

atie said...

frb...betul tu dik,tapi akak setakat ni berasap lagik.....hihi

atie said...

Drsam....bab tu pun memang betul dr,elok2 dr kebun kat rumah lagi bagus...sihat tubuh badan kan.

atie said...

Abang long...untuk orang lelaki je ekkk?? hurm..

atie said...

Rina...betul tu rina, berhati2....akak nih online kat rumah je dik....

atie said...

Dla...Memang kan, nanti kaktie add dla yer...

atie said...

Ain...Owh, kayo yo...ok2 nanti kaktie add ain yer

atie said...

leeza...Cubalah ros, kaktie online kat rumah jer.Dah buat kerja barulah mengadap pc

atie said...

Naz...Betul kak, atie pun lama dah tak belai bunga kat depan rumah.....huhu