Monday, October 5, 2009

Jom cuci mata dengan pink.....


Salam semua...
Cuci mata aje... suka tengok decor yang sweet macam nih. Sukaaaaaa sangat!!Lembut warna dan sejuk je mata memandang kan...
Masih lagi pink dan gabungan warna2 lembut.Cantiiikkkk......

Corak bunga ros lagik, Sukaaaaaaa....tapi boleh dia susun macam tu jadi lampu kan, Ish.... confius pulak aku, memang lampu tu macam tu ke????? Macam2 kan..... Yang pasti pink....haha

Temanya pink ok.... so pada sesiapa yang berminat pada pink colour nih, boleh ler.... decor....decor....decor nyanyi macam lagu iklan celcom blue kat tv tu yer....hihi.

23 comments:

♥Azie♥ said...

cantiknyer....i like pink...

Mak Izz said...

salam,

pink mmg sweet. tp kita je yg suka pink. somi tak suka. no pink in the house. hoho.. wattudu.. (pendam ajelah)

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

atty's said...

bila ar nak dpt camnie..lawa sgt2

azlina said...

salam...
gambar yg no 2 tu tersangat menarik dan tertarik melihatnya...

Mama-Danish & Sarah said...

pink color....hehehe..

lampu tu kan, kalau letak kat rumah ain mau terbalik kena tolak ngan sarah tue...

atie said...

Azie~Cantik ekk??? I like pink too

atie said...

mak izz~Pink memang cantik, minat pink jugak ekk??

atie said...

IMcurtain~Nanti kita pergi ke sanaaaaa.......k

atie said...

atty~Boleh tu atty, rumah aku pun tak macam tu.....wakakaka.

atie said...

Kak lina~ Akak minat gambar no 2 ekk, cantik kan....

atie said...

Ain~Sama ar ain, kat rumah akak pun macam tu gek....hihi.

watie said...

fuh cun bangett hihihi

re = kak tie, now just ikut cakap doctor kasik makan ubat.. n dia manyak minum air masak.. ari nie pun dia makan cam biasa huhuhu risau gak coz x tau dah nak wat apa.. tq kak tie :)

Abang Long said...

Rumah Impian ... ala - ala Inggeris

ell.eza said...

aduh kak..'gila' jap saya tgk deco deco deco PINK ni

atie said...

watie...cun watie kan, hihi.tulah harap mya oklah lepas nih yer

atie said...

Abang long.... Betul tu, ala2 inggeris.

atie said...

meen.... hahaha...saje nak buat pink n d club gila2..

naz ilyn said...

salam... selamat hari raya atie amboiii suka warna pink rupanya atie ni... akak suka juga tapi kebanyakannya menggunakan perabot berwarna putih atau lembut kalau perabot kayu atau jati susah sikit nak buat padanan.

az-azri said...

Salam naz, a ah suka warna pink,tulah kak ...atie pun bukan pandai sangat pun. Suka tengok je...

atie said...

Alamak terkomen guna nama ayie la pulak, ee ayie nih taknak sign out dulu....

Nurhayati said...

sweetnye.. semua pinkish.. ;)

CuTeMiUt78 said...

wah... so sweet la kak.. semua pinky