Friday, March 13, 2009

Cutikah????......hurm.

Salam all...
Indahnya hari2 ku bila cuuuuti bermula nih...
Cuti penggal pertama ni seminggu ler...
Biasalah bila murid cuti, aku pun cuti gek.
Habis... takkan nak suruh aku mengajar kerusi dan meja kut.ekeke. Tak inginlah aku.... over tau camtu....

Plan sepanjang cuti nih...
1.Sabtu n ahad ~ kena menanda kertas peksa...
2.Isnin ~ Aku nak pergi sekolah untuk siapkan markah kelas dan buku rekod murid
3.Selasa ~ still kena pergi gak kalau kerja lum siap gi...
4.Rabu ~ Aku periksa PTK... dan yang pasti entah bila aku baca pun tak tahu. Aku harap luluslah periksa kali nih...boring asyik peksa je...haih.Kalau rajin doakanlah aku ye...
5.Khamis ~ aku kena siapkan juga folio A, folio B,analisa, lengkapkan fail kelas...bla..bla...
6,7,8 dan cuti pun habislah kan.

Pasal balik kg lak terpulanglah pada my hubby, nak balik ke tak...
Eh takde aktiviti cuti2 malaysia pung....huhu.
Emm... cuti ke tu ha???? hurm.
Nampaknya cuti aku begitulah weh...
Apa pun Alhamdulillah aku masih ada kerja nak buat kan...syukurr amat ok.( tapi dalam hati...mengeluh juga)

11 comments:

nenekrock said...

hehehhehe sabar ehh kak tie
dlm fikiran akk tanamkanla saya sedang bercuti, bercuti smbil mmbuat kerja dgn sgtlah rela hati heheh mudahan akk x terasa beban nnti...chaiiyokkkk senyumm selaluuu =D

De' Sal said...

cuti pun kena buat keje jugak ke...kesian cikgu.

~~ciklinn~~ said...

kak tie..senarai kerja ni lebeh kurang jerk jadual laki ku itu hahhahah..kesian cikgu kan coti pun kena kerja...

maswani said...

salam tie..biasa la tu,keje kan..saya pn cmtu gak..

cuma best skit coz dh smp kg marin..hehe..

slmt bercoti cikgu..

yazeema said...

semoga lulus peksa ye...amin..

atty's said...

semoga tie lulus peksa ptk tu..

Mama-Danish & Sarah said...

Kak Tie, gud luck for ur PTK exam.

ija said...

eh kaktie..apa ni..apa barang keje time cuti ni!!!!!

UnGu VioLeT said...

slamt bercuti kak..

meen said...

meen ni kak, gigih siapkan keja sbkm cuti..nak becuti2 punya pasal hehe..apapun harap akak enjoy la jugak

my qaseh said...

Sya doakan Kak Tie lulus peksa nti yea..biaslah cikgu kan cuti ngn tk cuti sma jgak kna dtg skolah kan huhu..sbo jer laaa