Tuesday, March 31, 2009

Siaran tertunda la pulak

Salam...
Fuuuuuuhhhhhh.... lama betul rasanya tak update blog, dah bersawang giler!!12 hari tuuu... cewah macam orang bercinta lak duk membilang hari. Apapun TQ pada yang sudi menjengah dan tinggalkan jejak kat blog nih. Akupun rindu banget pada kalian semua....hihi.
Banyak juga nak bercerita nih....
Kat kg baru nih hubby ajak aku dan anak2 pegi stadium tengok bola. Aku on je...so siap solat maghrib aku pun menyibukkan diri kat situ.Firts time bagi aku dan anak2...saje nak tengok keadaan sebenar.Masa tu kan kelantan lawan penang. Hish...babah ni semangat gek aku tengok.menang lak tu.... Nak gelak pun ada. Sib baik ammar tak meragam, lepas dia galak dia tidur...hurm selamat.
Pastu...gambar kat bawah nih masa balik tu kami singgah kat sg. Kita mandiiiiii dulu k. Layan gambar ammar dan abang2nya mandi sg. Ni dah kali kedua aku bawak dia mandi sg. Sukeee je aku tengok dia.

Oklah... aku nak berehat lak ni. Pasni nak terjah blog kawan2 k. tungguuuuuuuuuu....

21 comments:

nenekrock said...

rinduula kat kak tie
bestnya bercoti =D

a.b geldofg said...

mandi kt mana tu..cntik air dia bersih

atie said...

elly~rindu eekk, I miss u 2 dear,hihi.Namanya cuti memang best dik...

atie said...

ab~mandi kat sg yu...di lipis nun.

~~ciklinn~~ said...

yeyyeyeyye kak tie dah hapdet......

wah semangat tu kak gi tgok bola... budak2 tu okey jer yerk..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kaktie dah blk ya.. lamanya blk kg.. windu2 ler.. kemain lagi ya best mandi sg..

meen said...

alamak akak..kat sg.yu ke? syoknyaaaa...meen pernah singgah mandi manda kat situ dulu..lama dulu. Bestkan airnya sejuk dan sgt2 bersih

atty's said...

hai tie..mana menghilang..besh mandi sungai.kty suka mandi sg ngn anak2

naz ilyn said...

semua hero ker... mmg seronok tengok bola dengan hero-hero ni... sebab sekepala... kat rumah mesti riuh betul tak...

*Azie* said...

kak tie siaran tertunda punya la lama,,,,tentu banyak xtvt menarikkan ,,,

atie said...

linn~haha punya lama tak hapdet kan, saje layan hero2 ni linn.

atie said...

rina~balik kg 4 hari je rina selebih tu bertapa....haha. TQ, I miss u 2.

atie said...

meen~a ah sg yu, memang betul sejuk dan bersih. budak2 je mandi.

atie said...

kty~hai kty, x hilang cuma bz sikit, baru lepas peksa kan,best kan..budak2 suka mandi sg

atie said...

ilyn~setakat ni hero3 belaka haha. Dimana2 pun riuh rendah....haih.

atie said...

azie~tertunda lama tul kan, hurm bz sikit lately...

De' Sal said...

selamat berblog balik,rindulah....

Qasehku said...

Wah ct sakan kn kak hehe..welcome back to blogging hehe

atie said...

sal~Tq, kembali baersiaran nih...hihi. rindu ke?? mggu depan datang bentong ye..

atie said...

Qaseh~hihi...cuti dah tamat , sekarang masa tuk bekerja...TQ,

Mama-Danish & Sarah said...

Bestnya mandi sungai. Bagus betul Ammar tu kan, bebising cam gitu pun dia leh lena.