Sunday, March 1, 2009

Beralih arah

Salam...apa plan hari ni ye kawan2??? Have a happy weekend and happy day. Jangan jadi macam aku....
Hari ni sepatutnya aku pergi ke rumah sil aku kat kl sebab ada majlis hari jadi anaknya kat sana. Apa menunya?????bihun soto!!! haha.Tapi memang seperti yang aku cerita kat n3 sebelum ni. Kalau takde halangan laaa....alih2 suami aku ada hal la pulak...ajak aku dan anak2 pergi tempat lain. haih...
Tulah, orang belajar memang camtu, last minit boleh jadi macam2. Sebab tulah aku malas nak belajar ni.....alasan!!! tapi memang betul, aku bimbang tak dapat nak bahagikan masa sebagai isteri,ibu,guru dan study dalam masa yang sama.Tambahan pulak hubby pun duk tengah belajar ...hai harubiru dalam rumah ni...

Tapiiiii......
Kalau semua guru dah graduate kecuali aku agak2 turun pangkat jadi guru tadika la. Em logik ke???Kalau orang yang banyak alasan macam aku ni logik kut. So nanti kalau betul2 jadi guru tadika jangan menyesal ye....padan muka sendirilah.haha.

Sebenarnya boleh...aku tengok kawan2 aku futher study tu steady jee....memang alasan!!!!Rasa cam bersemangat nak belajarlah pasni.Mesti boleh yakin boleh kan. Cewah tetiba2...hihi.
Entahlah...sejak destinasi beralih arah ni aku cam membebel mengarut je, tah apa2 topik nih aku pun tak pasti....layanzzzzz jelah ye.

4 comments:

ab geldofg said...

oklah tu ada juga xtvt

nenekrock said...

further study kk further hehehehe chaiyok!!!

bestnyaaa bihun sotooo terbayang-bayang dh sy kak tie ^ ^

yazeema said...

kak atie,soronok gak jd dapat isi masa lapang...kdg2 mcm tak terkejar,tapi bila dah tak da aktiviti..borng plak kan...mcm teringin gak nak sambong study

atie said...

ab~yelah ada juga xtvt kan...TQ ab

elly~Ontahlah dik...akak pun dok terbayang gek nih...hihi

emma~jom kita further study nak....