Wednesday, March 11, 2009

Cheer up...please







Lately...macam malas dan tak ada idea nak update blog..
Otak nih sentiasa diasak dengan perubahan yang amat kontrasssss...
Bukan aku seorang tapi ramai yang mengadu...
Masyarakat di .......... dah cam nak beralih arah je aku tengok...
Masing2 panas punggung.
Aku cerita pun sipi2 je nih...em berjaga2. manatahu...kang tak pasal2..
Termasuklah my hubby dah 2,3 kali duk ajak tukar ke negeri kelahirannya...
Dan aku....hurm!!
Mampukah bertahan...

11 comments:

JIVEBUMZ said...

negeri mana tu kak?? sabar la kak masih lagi berbincang kan?? mudah2an akak jumpa jalan yg terbaik untuk kebaikan bersama...

emilily said...

tkr ngeri mana kak?sbr ye..insyallah.ada jln penyelesain nnti.discuss lok2.

~~ciklinn~~ said...

lor awat kak...akak nak balik negeri mana lak nie....

CuTeMiUt78 said...

la..nak blk kenegeri mana tu kak

naz ilyn said...

salam...
nak balik negeri mana...

alia said...

sabar la kak...doa selalu mana tau tetiba ada perubahan yg best...

my qaseh said...

Nk blik negeri mna Kak?
Jgn sedih2 yea..
Bw berbincang bebaik yea..
Hope ianya bphak pd akak

yazeema said...

nogori mana kak atie? jay bee ker?..jay bee menanti...tarik nafas pepjg.....hembos...lega sikit tenson tu ye....
lupa plak..say ALHAMDULILAH HEHEHE

mama mya said...

bab x de idea nak update blog.. kita samalaa kak tie..

tapi tue nak beralih arah ke mana? harap2 sumenye okey..

re = nape kak tie nak suh saya singgah bentong ke hiks..

memang ngeri xcident tue..

Anonymous said...

Balik kelate lah weh !!!!

atie said...

Sapakah anonymous ituuuuuu???
Wah cam dah tak sabar jer my hubby cik weee nih...hihi

2 all~TQ kerana sudi membaca luahan seorang mektie nih...

Aku sayang kalian seme muuuaahhhh...