Tuesday, March 3, 2009

Versi Ammar

Salam...rasanya cam dah lama tak cerita pasal Ammar kan,asyik cerita pasal ummi yang tensen je. Ok stop about that , dont spoil the mood...
Ammar versi clever baby gituuu.... Ammar orangnya sangat educated ok,mula2 dapat buku cam ok lah kan. Pastu aku ler yang tak ok kena kutip warna diaaa......memang cari nahas betul!!! tapi aku tetap bagi galakan kat dia dengan ajar ABC walaupun sebutannya agak cam bahasa jerman je aku tengok...hahaha
So, kali ni dah cam mat rempit nyer versi ....hiks!hiks! Tolong jangan tanggalkan ammar punya helmet ok, memang dia mengamuk sakan....
Wuyoooooo....superbaby la pulak....hihi.Versi pakaian yang entah apa2 ...aku layankan aje dia nak pakai seluar "kecik" tu. Malasss nak dengar dia menangis dan hasilnya sungguh melucukan keh keh. Sampai dia tidor pun tak boleh cabut tau seluar dia tuuu, sib baik pagi gi rumah pengasuh tu dia masih tidur jadi dia tak sedar aku tanggalkan seluar tuuuut... kadang2 nak tergelak juga aku dengan ammar nih....haih. Tak habis2 dengan feel yang baru setiap hari.Ada je idea ....dan...idea untuk menduga ummi. Very the mencabar ok. But i like.......

16 comments:

Erinsza said...

aduyai...muka dah handsome tapi pakai seluar tecik tu kat luar... confirm terikut cite superman lah nie.....

atie said...

erins~yelah, apalah dia tahu erins...layan kan jeeee

ija said...

hehe..sapa punya suar kecik tu kak tie..hahaha..lariks..

naz ilyn said...

salam kenal...
hihihi... cantik seluar kecik kat luar tu...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. lawak le ammar.. ada je idea dia ya kak..

atie said...

salam kenal naz...hihi cantik ke???

atie said...

rina~memang lawak kan...ammar ni memang camtu

atie said...

ija~hihi...tu kepunyaan.....abg ayie la ijah.

eya said...

mcm x bersalah je superman tu ye..pakai suo tecek kat luo

yazeema said...

walawey amar,bleh msuk juara lawak...hehehe memang melucukan....

Lan dan Jie said...

Sepupunya yang bakal lahir bulan Jun nanti akan comel macam abang ammarnya..

atie said...

eya~memang tak bersalah langsung eya...haha,x makan saman nih...

atie said...

emma~ammar memang suka buat lawak emma, tapi lawak x sengaja hihi...

atie said...

lanjie~emmm...lelaki ke tuuu...comel mestilah comelkan.

meen said...

alahai kak tie..dah berapa hari saya try nak tinggal komen kat blog akak..asyik kuar error aja..nasib baik usaha jaya saya berhasil hari ni..hehe..

waah..ammar ni macam2 talent ada la..hehe paling tak tahan talent jadi future superman tu

atie said...

meen~ ye ke dik?? kenapa ekk...:D ammar memang macam2 lah meen