Thursday, November 20, 2008

Ammar nih..


Aku suka pic ni...nampak natural je, Ammar ni suka duk atas kusi ni tapi pandai naik dan duk saje tau sebab nak turun mesti menjerit mintak tolong.


Ini plak gambar dia nangis marahkan ummi sebab tak bagi kamera pada dia.Susah betul nak ambik gambar dia tau...asyik berebut kamera dan last2 mcm tu lah muka ammar.

Adik...adik



Jangan ganggu ok, Ammar tengah layan TV tu...That baby boy aaa sangat suka tengok TV terutama iklan,kartun dan lagu.Kadang tengok cite pun ok je...Sampai tengah malam pun duk depan Tv lagi...ummi dia mana ye? membuta la..ummi kan tido on time.Adik duk dengan babah jelah....





Ammar tengah layan blog ye...Laptop ni juga adalah kegemarannya tau..he he

3 comments:

mydodoi said...

wah!!!! Betul2 tak sangka,i'm so impress...wan dan tie dah pandai berblog, baguslah..boleh tukar2 cite..bila kak rami nak buat blog pulak

ija said...

kan kak lela..sempoi je kak tie ni..i likeeeee

atie said...

mydodoi:Tima kasih atas sokongan akak...cewah hover ok,perasan artis. ke?ha ha.Yelah kak walau pun jauh kita rasa cam dekat kan.

ija:Sapa lagi tuk guru dia kalau bukan ijah kan.K.tie kna tima kasih kat wan sbb dia yang cipta blog nih.last2 kak tie yang lebey..hehe