Friday, November 21, 2008

VCD lama pun okeey...


Entah nape cuti ni aku cam malas je nak kuar.Adakah aku terlalu cintakan rumah sendiri atau aku sukakan dunia blogger ni lebih...he he.So hajat nak belikan VCD BARU tak jadi2 lagi.Takpe lah ummi...tengok vcd lama jelah...itu cam kata2 anak yang kebohsanan je...Aku benarnya kesiaaaan juga.

Tengoook...Ammar pun sibuk pilih cd tau.


Citer apa nak tengok yer... Madagascar dah tengok,zombi,senario,budak lapuk dan... e eh sumer dah tengok lah,Ammar tengah duk fenin nak pilih citer.Last2 citer budak lapuk jelah...




Ha...Tengok sumer yer...best citer ni...Ummi duk promote habisss.anak2 aku wat muka boring kecuali Ammar yang sah2 lah x tahu ape, yang dia tahu joget n melompat bila ada muzik...ewaaah.


Last2 vcdnya jadi macam ni ha...aduhai....anak ummi.

8 comments:

Aleeya said...

owhh layan vcd yer, coti sekolah ni kat tv ade tayang citer barbie tu pagi2, damia ralit gak la tengok..

atie said...

Tulah...Citer barbie tu akak pun tumpang sekali tengok..comel dan verangan dapat girls yang comel camtu

ija said...

amboi amar..dlm umah pun pakai topi melaka lagi..

atie said...

Ingat lagi ijah eekk...kenangan kita di melaka kan.Best ....Balik umah sakit badan..ha ha

Erinsza said...

yelah tie budak tecit memang suke canggitu, tulah letih pulak nak mengemas.


salam kenalan kite tukar link ye.

atie said...

Betul tu...Erinsza, kita cubit baru tahu...Thanks for the link2 k

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hehe...hari tu hubby bawak balik VCD Madagaskar..happy terjerit2 si Zikry tu...mmg dia nak tengok sgt citer kartun tu...

atie said...

Budak2 memang suker kartun kan..kita layankan ajee...