Thursday, November 20, 2008

Siri seram......sila takut ok

Ayie : Ummiii...citer niyang dah start ni

Ummi : Cepat yie perlahankan TV...ummi x suka la citer ni.
Apa kaitan x suka dengan slow kan TV ye..he he

Motif?....Sebab ummi x suka citer tu.X suka x suka la
takde alasan ok.Titik.

Ayie : Nape Ummi X suka? sambil wat muka pelik...

Ummi : Wat muka garang ...Pegi main jauh2 ,ummi nak layan blog nih.

My hubby terus mengadap TV.Memang kegemaran lah tu..

Aku pelik bin ajaib bila orang suka tengok citer seram
ni ...sebab aku ni penakut gila sebenarnya tapi tak nak mengaku..control macho depan anak2.

Lagipun citer nih memang seram habis lah..tengok iklan je pun dah
meremang bulu roma tau.

Sekarang ni...rancangan tv .asal malam jumaat je citer hantu..aku pernah alih chanel lain tapi kan citer hantu juga. so aku off kan aje.

Bukan apa bila aku duk sorang2 waktu malam mula lah imaginasi tu datang gila2 ok.
Jadi salah siapa jika aku penakut ek...salah tv yer ha ha

Oklah...kalau ada yang minat citer hantu ni pun bagus juga kan.. sebab boleh menguji keberanian kita ...

Layan jelah ok..

10 comments:

ija said...

kak tie kita serupa..mencik tgk citer hantu..sebab takuttt..hihi..tahlah diaorg ni..kalo mlm jumaat je mula la berebut nak tayang citer hantu!

Aleeya said...

he he aku peminat citer antu, horror movies mmg sgt2 soka!kat umah pon byk cd / dvd antu

atie said...

Ija:Join the penakut club ok,sebab kat rumah ni seme minat citer antu termasuk lah budak2.Bila takut mulalah ummi kna teman g mana2. geram tau...

Aleeya:Cayalah leeya..so mesti duk depan TV ye..akak suka orang berani ni...he he

meen said...

salam jumaat akak

atie said...

ya, salam jumaat..

CuTeMiUt78 said...

salam singgah kak tie.. mekacih singgah blog kita.. betul la pe kata kak tie.. klu duk sorang2 memang macam2 imaginasi yg datg kan kak

CuTeMiUt78 said...

kita dah linkkan blog akak kat blog kita..blh ya

atie said...

Thanks..kita tukar2 link k.Macam tu baru cute

Salbie S said...

Ya ya keberanian melwn hantu hahahah

atie said...

Salbie~He he...ada berani?