Tuesday, November 25, 2008

Surat Rasmi

Hari ni aku bertugas di sekolah.Suasana kat sekolah pada masa ni sangatlah sunyi dan sepi .Almaklumlah murid-murid pun sedang bercuti. Tapi cikgu biasalah cuti-cuti pun kena pegi sekolah juga , menyiapkan keje sekolah,fail itu, fail ini em macam-macam lah...

Tiba di pejabat aku telah diberikan surat rasmi...Kalau nak tahu ..biasalah kalau cikgu dapat surat rasmi tu bermakna kena pegi kursus leee.Adeh...

Kursus selama 3 hari...bermula hari khamis ni...dan aku uwaaa sedihnya sebab aku tak pernah lagi tinggalkan my boy Ammar.Satu lagi kursus tu pulak waktu cuti...memang tensenlah.Aku kursus kat KL ...tak jauh sangat tapi jauh jugalah sebab tak boleh balik rumah.

Balik rumah pun dah macam tak bersemangat lagi dah....tapi...

Apapun di sekolah tadi aku dapat info yang kursus 14 minggu untuk mengambil ijazah sarjana muda dah keluar aku...aku duk memikir juga ni nak mintak ke tidak nih....

Susahnya nak buat keputusan nih...

10 comments:

kak lela said...

akak sejak dok kl belum pernah lagi kursus lama2, kalai tidak susah hati juga tie nak tinggal izzmi

atie said...

Tulah kak,ingat kan dah selamat kursus pra dulu,dapat pulak kursus lain...Dalam cuti sek plak tuh.tenseennya...

kirana said...

apa kata bwk skali ammar gi kursus..hehe ajak la ayah dia sklai leh jagakan kat hotel

Mama Mya said...

oh cikgu rupa2nye.. selamat pagi cikgu.. selamat berkursus..

ija said...

bolehlah tu kak tie mintak belajar 14 minggu sebelum adik ammar keluar kannn...hahaha

atie said...

Kirana~Ok gak tu,tapi abang dia baru 3 hari berkhatan la kirana

Mama Mya~Selamat pagi watie..

Ija~Ha ha ija memang nak kena dengan kak tie tau.Em...entah la ija

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hmm..susahkan bila pk kan anak2 kene tinggal...tapi pkkan masa depan..

g ler..klu tak skrg bila lagi..kang dah tua lak hehehe...

atie said...

Nrina~Time kasih akan akak fikirkan...

Erinsza said...

pergilah terima tawaran tu mana tahu kot2 dpt naik gaji. caiyoklah

atie said...

Ye lah erin...tengok camana