Monday, August 3, 2009

Giveaway from Cik As...

Salam semua.....
Bangun pagi2 gigih lak nak menyertai giveaway ini walaupun dah amatlah last minute , tulah sebabnya aku pun baru terbaca dari blog blogger mm ler, hihi.Tarikh tutupnya adalah hari ini. So kawan2 jom ramai2 kita menyertai GIVEAWAY DARI BLOG CIK AS NIH.....

Lagi mau tunggu ke??????? Jom ler wei!!!!!!Kalau nak ikut jejak langkah aku sila klik sini

Cantik amat bag ni kan, aku sukaaaaaaa sangat la sebab ( nak komen ler ni).......
1.Corak English style yang the very menawan tuuuuu....
2.Ada pulak warna2 pink kegemaran aku.Pink ke peach tu, kaktie rasa lagi cantik kalau as gabungkan dengan warna purple atau hijau kut.....
3.Rekaannya yang eksklusif dan manis wooooo dipandang mata....aku ler.Pelbagaikan patern bag buat kecik sikit macam hand bag ke.....
4.Sesuai untuk aku yang bawa serba neka mak nenek dalam bag...botol susu, pamper etc.
5.Gabungan corak bunga ros dengan petak tu sangatlah masyuk.
6.Dan yang pasti corak ros tu sama dengan corak langsir kat rumah aku.....wakakakaka, walaupun berlainan warna tapi aku sukaaaaaaaaa...hihi
7.Aku berkenan juga tang Riben tu, tapi cuba as buat riben corak bulat dan mix dengan kain corak ros tu....ok kut....sweet sangat k.....
8.Yang penting sekali free....hihi.Free kan as....kena bayo mampus aku kihkih.

Oklah kepada kawan2 kalau rasa berminat kat blog Cik As nih banyak lagi bag2 cantik yang seumpama dengannya, silalah dapat bag macam ni di Tote Boutique yang menawarkan bag yang cantik pada harga yang berpatutan. Dijamin puas hati.....
Macamana cik As, boleh tak N3 kaktie nih melayakkan diri tuk Giveaway as nih.....
Bolehlah....kan....kan.Ekeke.
Kalau menang Alhamdulillah......
Kalau kalah pun aku kan cuba lagi.....katanya ada lagi giveaway kan...kan.hiks.
Kaktie dah follow and link blog u too k as.....

6 comments:

♥Azie♥ said...

ramainya yg mencuba..azie pun nak jugak la..moga berjaya.

neezareef said...

good luckkk

atty's said...

memang beg tu cantek.gudluck tie..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kaktie.. good luck utk akak k

CatlinaFly said...

good luck! ;)

DrSam said...

saya pun nak tumpang sekaki - ucapkan selamat berjaya atie.