Friday, August 14, 2009

Lega dan Alhamdulillah...

Salam semua....
Dah habis pun peksa....,sukaaaaa....Alhamdulillah.Tapi tulah kena buat asignment lak nih....huhu. Tak kisahlah tuu...

Hati dah lega bolehlah aku jalan kat rumah kawan2 g kutip award yang dah lama aku tangguhkan, harap suziey dan rina tak marah lah ye....hihi. Tahniah buat prince Aqeel yang telah memenangi contest tu yer... Buat mirul tahniah juga sebab punya ibu yang sangat rajin menyertai contest untuk menyokong kawan2 katanya.Menang atau kalah adat pertandingan kan,Mirul tetap prince di hati mummy dan daddy....tak gitu???

5 comments:

[-suziey-] said...

ouhleganya dh abis pekse..paham sgt kelegaan tu.walaupn utk seketika...ekekek:D

thanks for the vote ye kak atie..hehe..

JIVEBUMZ said...

tahniah dah ade pemenang rupanye.. bagusss

kak cutemiut mmg rajin masuk contest kan kak.. bagus la kan susah nk carik org yg rajin cam kak cute tu

MuMMy 2 Haqq said...

mmg best kalo exam dah abis..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. mekacih ya kaktie sebab ambil dan sudi vote utk mirul.. nantikan small gift dari cutemiut k

Kaiser said...

salam.....nice blog..comel nyer anak2....huhuhuh