Sunday, August 9, 2009

E eh, Geng bas sekolah laaa....

video

Salam semua....
Ammar boringlah asyik2 cerita pasal ummi, apakata kali ammar lak update blog ummi nih, ok tak???? Asyik2 cerita ummi belajarlah,masaklah,shoppinglah, tambah bila ummi dah belajar balik nih, asyik cerita dia belajar jer. Boring kan???

Ok kali ni cerita Ammar k... Ammar suka tengok cerita geng Bas sekolah tau..... Kalau pasal silat dia tu Ammar memang pro jek.Tak caya tengok video di atas, ni kisah benar tau... bukan rekaan.Hihi....OK tak ??? Kalau ok Ammar ingat nak mintak berlakon jadi ahli Geng Bas Sekolah la....mesti best kan.Ekeke...

P/s-Minggu depan isnin hingga khamis ummi ada mid term exam tau, doakan ummi Ammar yer aunty2 dan uncle2 ye......Kesian kat ummi Ammar tau.Ammar pun nak doakan tuk ummi gek..... Nanti kalau ummi dah exam ummi tak marah Ammar lagi, sebab Ammar sukaaaa kaco ummi study......huhu.

7 comments:

atie said...

Bagusnya Ammar tolong buat n3 tuk ummi....hihi. Jangan lupa doakan ummi Ammar ye kawan2......Sendiri komen daaaa....muahahahaha.

ija said...

gud luck kak tie..do your best for mid term ni..insyaallah..setiap usaha pasti berbalas dengan kejayaan..

MoMMy 2 Haqq said...

itu baru bunga nya silat dia tu..

[-suziey-] said...

waaa ammar dh jadi blogger nih..pasni kaalh ummi..ekek:D minat geng bas sekolah ek...hehe..

good luck to ummi ammar for the mid term exam..may passing with flying colours :)

Mama Qaseh said...

Wah Ammar dh pndai n3 post gntikan Ummi yea hehe..
So sweett..
Gud luck yea Kak Atie..

*meen* said...

ammar..ammar jgn noty2 kacau ummi nak study tau..nanti kang aunty babab..hehe

cakap kat ummi, aunty wish gud luck untuk exam nanti

Aleeya said...

ade exam ek..gud luck..