Tuesday, August 11, 2009

Kuss semangat....

Salam semua....
Aku baru jer habis jawab kertas English for oral Communication, entah apolah yang aku goreng kali nih, giler punya menghentam, habis semua perkataan yang aku hafal tu aku bubuh kat situ. Harap2 pensyarah bagilah markah aku letih menulis....Adeeeh,

Kepala dah ting tong, berjaga malam study, ini pun aku duk asrama sementara peksa nih, dah 4 kertas selesai tinggal lagi 3 kertas lagi wei.Jangan aku pitam je sudah.tak cukup tido...Doakan aku yer...

Aku rindu kat keluarga....terutamanya Ammar, baru 2 hari....mujur jugak boleh surf kat sini boleh jugak tengok budak Ammar ni bersilat bagaikan. Itulah untungnya ada blog kan, boleh jugak melepaskan rindu kat anak2....

Tak sabar nak tunggu hari khamis nak balik rumah lah.......Oklah aku nak study habis-habisan nih, hahaha....Harap apa yang aku baca kali ada la keluar dalam exam yer....Kalau tidak aku ler yang kena keluar huhu.....

13 comments:

♥Azie♥ said...

teruskan perjuangan mu akak.Mudahan Allah sentiasa permudahkan segala urusan akak..amin..

De' Sal said...

Jawab dengan baik yo....semoga berjaya.

ami said...

kuat semangat ye...
semoga tabah menghadapinya.. ehehe
rindu kat anak ke kat bapaknye..
hihik

[S]itie [B]Um [B]Um said...

goodluck!!

naz ilyn said...

salam... moga atie berjaya dan jaga kesihatan doa untuk kamu.

[-suziey-] said...

hohhoh..selmt berjuang kak..hehe..jauh lagi perjalanan..kuatkan semangt

Mama Qaseh said...

Gud Luck yea Kak..harap2 semuanya ok nnti n jga kesihatan too tau..Tkpe bersusah2 dulu Kak InsyaAllah akak menemui kesenagan tk lma lagi nnti mdah2an sya doakan..

atie said...

Amiinnn...moganya macam tulah dik...

atie said...

Mesti ler baik....hentam je lebih...hih

atie said...

ami~memang kena kuat ami...rindu juga kat abahnya hiks.

atie said...

siti~TQ yer...

atie said...

Naz ilyn~Salam,moganya berjaya la kan, tapi tulah jawab entah hapa2 jer...huhu.Anw....TQ

atie said...

suziey~Jauuuuhh lagi suziey, yang ni pun tak tahu lagi.7 modul tu...huhu