Saturday, August 1, 2009

Sessi berangan daaaa....ekeke.

Pilihan pertama, hihi....mestilah warna pink yer kawan2.Kata warna kegilaan aku.Kiranya memang minat pink dari kecik nih.....Masa Kahwin dulu pun temanya adalah PINK!!!!!!!!!!!
Masih lagik pink laaaa....muahahahaha.....yang ini confirm kena reject sebab ada minnie mouse. Gila ke apa???????????But still not bad....Sweet sangat kan.
Yang ini aku sukaaaaaaaa , rasa cam tenang jer....boleh lepak2 baca majalah dan otak pun tak serabut. Suka2..... Bayangkan duk kat anjung sambil pekena kopi panas dan goreng cempedak. Sedap kan...kan. EH !Kenapa tiba-tiba keluar goreng cempedak ni ha!!! . Tulah penangan tengok blog ena, aku pun dah teringin nih......Anybody????? hahaha
Putih pun ok....kalaulah ada laman yang luas macam tuuuuuu...... kan senang hero yang empat orang nih nak main sama2 kan, ummi dengan babah pun boleh tumpang sekaki dua kaki gek nih.....hurm.Alangkah indahnya....berangan.....
Oklah bentuk dia.....Bayangkan aku dan family duk main salji, main kejar-kejar dan baling2 salji kat depan rumah. Besh giler wei!!!!!!!!!
Very the Verangan ok....

MOTIFFFFFFFFF????????

Macamana babah?????
Ok tak pilihan ummi. Wakakakaka. Ingat macam beli ikan kat pasar ke????????Emmmmmm......tak boleh ekkkk???? Soalan nak kena lempang nih.....hihi.

TIBA-TIBA.......WOI!!!!!!! Peksa mid term dah tak lama, lagik mau berangan ke?????? Adehhh..... Tolong. Tapi berkesan gek terapi minda aku kali nih.

21 comments:

CatlinaFly said...

takpe angan2 dulu, nanti jadi kenyataan..aminn..

arsaili said...

salam..berangan tak per..jgn beragan..eheheh....

De' Sal said...

Takpe.... beranganlah kak tie....terapi minda tu memang mujarab,sonot jer nengok.

[-suziey-] said...

hahhaa..xsaalh berangan..hehe..inggeris kesemuanya..sabo jek;p

k atie..pls vote for aQeel ek untuk my cute lil prince..hehe

~~ciklinn~~ said...

ilike kak umah tu..bestkan kalu dpt umah camtu..... berbunga2 hati kan....

akak hepi belated besday yerk... semoga pjg umur murah rezeki am

azie said...

xsalah kak tie berangan mana nak tau..impian jadi kenyataan amin...jgn lupa jemput azie klu wat open umah yer..

Abang Long said...

Berangan tidak perlu keluarkan duit :)

atie said...

Lina-hihi...angan2 je lebih kan...

atie said...

arsaili-salam,jangan beragan kan.... susah jadinya nanti.

atie said...

suziey-Tulah pasal english jek kan, haha...saja nak cuci mata suziey, otak dah tepu sekarang nih....huuhu

atie said...

ciklinn-Suka ekk?? samalah kita kan, sukaaaaa tengok haha.TQ linn atas ucapan tu yer...

atie said...

azie~Mungkin tidak kut azie, ukur baju di badan sendiri je haha. Suka2 bolehlah....Insya Allah.

atie said...

Abang long~Betul cakap abang long tu, tak guna duit sebab tu angan memang tinggal angan2 je tuuuuuu...

atie said...

De sal~Berkesan kan, suka tengok ye tak....hihi

Mama-Danish & Sarah said...

sapa tu angan2 tu jadik kenyataan satu hari nanti...

teruskan berangan ya kak...

grow2g3th3r said...

bestnyer berangan.... tak salahkan utk berangan janji sambil berangan tu, kita tanamkan semangat dan azam utk memilikinya....

dari angan lahirlah sebuah kenyataan.. tapi jgn terlebih berangan okay... nanti hanyutttttttttttttttt....

heheheheh

atie said...

Ain~Hihi...mungkin tidak kut, saje angan tak sudah

atie said...

dla~Saje dla angan tuk hilang tensen jer....mengarut je lebih.

Aleeya said...

he he nak tumpang berangan sekali leh tak

atie said...

Aleeya~Nak berangan gak??? boleh2 hehe....free of charge.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. takpe la kaktie.. kot la satu hari tercapai impian utk rumah pink akak... berangan dulu..