Sunday, January 23, 2011

Header baru 2011..........

Assalamualaikum...
Header baru je aku tukar nak sesuaikan dengan background baru la kononnya.hikhik. Kalau rasa cam puas hati mungkin lama la duk bertapa kat atas nun.Background tu aku ambik kat blog "as if by magic" Di SINI. Memang cantik-cantik background kat situ. CUBALAH.....

Ok2, pe pendapat korang...................Cantik tak????Ececeh!!!!Sila ikut versi eric leong ok... haha.

3 comments:

Gieyana said...

Cantik kak Tie..tp jd blur sket cam header sy gak..

mummY2Y said...

weols malas nak tukar2 ni takut template lari..hahaha

kaktie da klik heartbeat tu, weols nak wat tp tak tau..huwarghh

cik kumbang said...

nice header...
dulu pun cik kumbang suka wat header mcm nie :)