Thursday, January 6, 2011

Jangan lupa Punch card k.......

Assalamualaikum semua.........
Rasanya dah lama tul orang guna punch card ni kan, kat sekolah aku nih baru mula tahun nih jer, pengalaman pertama bagi semua cikgu-cikgi.....Ada gak ke yang tak tahu apa dia punch card nih, ala bila kita masuk kad dia pun bunyik kecek....kecek!!!!Hehe. Pastuh ada tanda hari dan masa kita pergi sekolah. Atau korang dah guna style camnih, guna cap jari ke kan, lagi la canggih dan up to date. Tak gitu???????

So kali nih masanya adalah tepat ok...... Jangan datang lambat. Disebabkan pengalaman pertama masa nak punch card tu ada yang tak pilih option out atau in kan, dah berlapis tandanya..... wakakakakaaaaaaa.

Hari ini adalah yang kena sound bagai dengan tuuuuuuuuuuuuuut ....hehe, dan kena jumpa GB minta sign la pulak.huhu. Walaupun dah kena sound , boleh pulak aku terlupa jugak, apalagi pergilah balik pulak kan.........hahahaha.

Paksa rela hubby pergi sekolah punch card balik punya pasal walaupun sebenarnya aku dah balik rumah pun.kihkih.Macam-macam hal di tahun baru nih.....

2 comments:

FRB said...

punch kad mcm ni xaci kak tie. leh tipu. sape2 pun leh punch kan utk kita. kt sni fa guna jenis yg mcm touch n go. sape pun xleh punchkan utk kita. tp xpe la.. ni 1 lgkah utk mendisplinkan kita

atie said...

Wah lagik canggih fa...Tulah pasal, tapi kat sini tokleh punch untuk org lain,Dan hari ke 4 dah rosak mesin itu kakakaka