Friday, January 7, 2011

Tema tahun 2011...

Assalamualaikum semua........
Tema lah sangat kan, tema buku rekod mengajar dan jadual kedatangan kelas aku bagi tahun ini adalah petak-petak dan PINK ok. Cantik tak?????????!!!! Hehe.

Saje jer la, tiap-tiap tahun cam best kalau dapat balut cantik-cantik buku rekod nih tau.....hikhik. Ofcozzzzlah nak bagi up motivasi untuk diri sendiri, tak gitu kawan-kawan dan TQ juga kepada Mr Nazari yang sudi taipkan nama yang cantik dan pink itu. Ahakssssssss....

3 ringgit kah???????????Kwang.....kwang....

3 comments:

atty's said...

selamat pagi tie..

FRB said...

senang la.. lagi jauh dah kenal buku siapa.. nsib baik xletak roses gak

meen said...

Betul..betul..betul..saya pun every year mesti ada tema2, balut cantik2 camni tp thn ni kat skolah br cam lain skit la..dorang just balut ngan plastik je, huhu takde mood tgk buku rekod plain n sama ngan org lain