Thursday, January 27, 2011

Calon-calonnya ialah............Menantukah????

Assalamualaikum..............
Suatu petang yang riuh-rendah dengan kanak-kanak riang. Dan aku pulak adalah seorang ummi yang sangat baik petang tu, petang tu aje sebab petang lain umminya lepak depan tv ajes. haha. Bila dah ummi join sekali haruslah ada n3 kan. Tambahan pulak sukalah sangat tengok Ammar dan deeba ni tau, bila usik dia kata deeba adik Ammar............. Aloloh.... nak adik la pulak. Hikhik.
Dan deeba ni pulak adalah tersangatlah comel. Geram jer........Tapi yang tak bestnya bila dia datang kejab rumah masa hari sabtu mesti nanges bila tengok ummi Ammar nih. Dengan babah Ammar takpe lak.....huhu. Apakah??Apakah???
Abang Ammar ni pulak bila ummi suruh senyum ada ke senyum macam tuh, over acting tau!!!!! Haih genetik sapolah nih...........

6 comments:

mummY2Y said...

ingat calon golden globe tadi,.hihi..

baru sorg tu kak mana calon2 lain?

Sidratul Muntaha said...

huhuhuuhu
gedik tu ikut mak!
dah beso pun ammar
aritu akak pening2 pikir psl dia masa memula sambung study.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comel la deeba tu geram tgk

amboi ammar..posing maut

atie said...

watie....baru sorang jer calonnya.Adik ammar katanya.hikhik

atie said...

Ayu........Tulah pasal hahahaha, dah 4 tahun aunty, ummi pun dah sem5 huhu

atie said...

rose....Comel kan, posing tak hengat tu namanya. Tak payang diajar pun