Wednesday, June 10, 2009

Award kak lina,cutemiut dan Gieyana


Salam ...
I'm sorry ok, lama betul masa yang aku ambil untuk award ni semua.Maklumlah masa tu aku memang tak surf langsung kat kg.Balik sini barulah aku tahu pasal kawan2 yang baik hati nak bagi award kat aku...
Award yang pertama ni dari kak lina.....TQ kak....sangat bagus award ni sebab beserta doa lagi.Tapi yang sedihnya aku tak sempat nak sertai give away tu....huhu.Takpelah kan.....

Award dari Rina Cutemiut ni sebab undi mirul bambam.....Terima kasih ye....

Last....award dari Gieyana sebagai menghargai sapa2 yang undi nureen yang cute nih.Aku memang suka je tengok girl nih....comel sangat!!!

10 comments:

Gieyana said...

Owhhh akak puji plak..aperpon tenkiu yer...x der rezeki Nureen nk menang ritu..dok igt dia bleh menang..rasa cam x fair jer masuk contest tue psl owner tue x published picture kt blog dier...x per ar x der rezeki kan...hehehe...

~Eila @ Along~ said...

mektie, tq bg doa tuu..leh wat amalan...

grow2g3th3r said...

mektie... dla nak tanya lah pasal pembelajaran anak... (kira macam sessi consultancy)...boleh tolong?

[-suziey-] said...

okal kak atie..at least tmpal gk almbt2 pn.sy ni ha..berduyun xtepek lagi..ekeke:D

CuTeMiUt78 said...

oh.. dah ambil ya kak.. mekacih ya sudi ambil.

atie said...

Gie~Betul ape, takpelah gie bukan rezeki nureen kali nih....cuba lagik k

atie said...

Eila~Tulah, kita sharing dan sama amalkan ye along...

atie said...

Dla~Nak tanya apa ye.....em email akak yer .tieezz@yahoo.com.my.Kalau akak boleh tolong.Insya Allah...

atie said...

Suziey~Ha suziey.....buat cepat, nanti makin banyak malasssss lak.ekeke.

atie said...

Rina~Sama2 kasih rina hihi